У Підволочиській громаді теж буде DOBRE

e3fe0e3e5f24b3dc2448b738c062081e

Днями у Підволочиській громаді відбулася перша робоча зустріч  небайдужих жителів, керівництва та спеціалістів селищної ради із координатором громади у Програмі DOBRE, програмним спеціалістом Тернопільського офісу Програми DOBRE Наталією Стрельбіцькою та програмним спеціалістом Михайлом Олійником.

У ході зустрічі було обговорили основні напрямки роботи громади у  Програмі DOBRE:

- покращення комунальних послуг

- економічний розвиток

- робота з молоддю.

Селищний голова Віталій Дацко зокрема зазначив, що від програми громада очікує отримання цільової технічної допомоги для навчання спеціалістів, громадських активістів, молодіжних лідерів всіх населених пунктів, які входять у громаду, формування програми місцевого економічного розвитку МЕР, а також створення проектів МЕР та залучення коштів для їх фінансування.

Найбільше громаді імпонують ті компоненти програми, що стосуються покращення комунальних послуг, зокрема збирання та транспортування сміття, упорядкування діючих сміттєзвалищ, а також молодіжні проекти.

Завдяки участі в Підволочиська ОТГ планує вивести на якісно новий рівень залучення громадян до визначення поточного стану справ, основних викликів і проблем громади та окреслити стратегію їх подолання, пише сайт громади.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео