Компанія зі світовим ім'ям зняла ролик про агропідприємство з Тернопільщини (відео)

IMG_4562

В мальовничому селі Настасові, що на Тернопільщині вже на протязі багатьох років господарює компанія Агропродсервіс. Дана компанія займається рослинництвом, тваринництвом, переробкою та збутом власних аграрних продуктів. Високі вимоги до якості та універсальності втілилися в купівлю універсальних посівних комплексів TERRASEM від компанії PÖTTINGER.

Майже 20 років тому було засновано сімейне підприємство Агропродсервіс. На початку компанія займалася тільки рослинництвом. Далі почала займатися свинарством і це було першим кроком до розширення тваринництва. На сьогодні - це велика компанія з різними напрямками діяльності.

Ми володіємо 9-ма свинокомплексами, 4-ма молочно-товарними фермами, однією фермою для відгодівлі бичків, - розповідає Іван Адамович Чайківський, засновик компанії. - Також маємо потужності по відгодівлі птиці - бройлера, 2 млн голів на рік. В минулому році почали займатися індиками.“

Необхідна кількість кормів випускається на комбікормовому заводі у с. Настасів. На ньому виробляють близько 75000 тон корму на рік.

Сьогодні Компанія має в обробітку 42 тисячі гектарів землі, на якій висіваються в основному всі ті культури, які притаманні для даного регіону. Компанія займається вирощуванням озимої пшениці, озимого ріпака, озимого ячменю, цілого спектру ярих культур, - це і ярий ячмінь, це і горох. Останнім часом також вирощує як кукурудзу на зерно, так і сою, що є гарною кормовою базою для тварин. На своєму заводі по переробці сої виробляють як соєву олію, так і соєвий шрот. Вся вироблена продукція, що не використовується у власних потребах компанії, йде на експорт у країни Європи.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=n8qeMt9BJLk[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео