Тернополяни можуть створити особливу казку для дітей

1 (1)

Організатори проекту «Життя без меж»  вже готуються до новорічних свят та готові приймати подарунки від небайдужих для діток з важкими формами інвалідності.

Деякі мами у спільноті «Життя без меж» погодилися написати лист про те, що найбільше до вподоби їхній малечі та коротку історію про своїх діток. Прочитати історії і долучитися до творення цієї особливої казки можна ТУТ.

Організатори написали підказку, щоб не помилитися у виробі подарунків.

– Ви точно не помилитись, якщо подаруєте книжечки з великими об'ємними малюнками, машинки для хлопчиків, ляльки для дівчаток, іграшки, які мають звуковий та світловий супровід, альбоми для малювання, фломастери, пластилін, різні розвивалки тощо. А можливо Ви щось робите власноруч? Це було б взагалі чудово ! Зробимо свято ЯСКРАВИМ та НЕЗАБУТНІМ РАЗОМ ! – пишуть у спільноті «Життя без меж».

Також організатори публікують список дітей, які залишилися без подарунків та пропонують обрати малечу з списку і зробити комусь з них незабутній подарунок. Декілька людей вже обрали для кого створюватимуть свято – це відображають позначкою у вигляді подарунка.

2 (1)
2 (1)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео