Оксана Бучко

Очільнику управління транспорту в Тернополі радять піти у відставку

Відверненням уваги від головної проблеми в Тернополі – підняття тарифів в громадському транспорті – називає активіст Олег Синовець позов до суду начальника управління транспорту Ігоря Мединського. Зважаючи на таке бажання справедливості чиновника, Олег Синовець також цікавиться, чому той досі не подав позови на приватних перевізників та на рішення виконкому від 30.10.2018р., через яке тернополяни були змушені їздити 5 днів громадським транспортом за найвищими тарифами в Україні (до 9 грн)?

- У мене виникає ще кілька логічних запитань: чому пан Мединський відстоює інтереси приватних перевізників, а не інтереси тернополян, які платять йому заробітну плату зі своїх податків; чому досі ця людина залишається на посаді начальника управління транспорту? – пише Олег Синовець. - Вважаю, що після того, що відбулося протягом останніх 3 тижнів в Тернополі та «прославившись» на цілу країну, начальник управління транспорту просто немає морального права залишатися на займаній посаді! Найкращий спосіб – це взяти приклад з херсонського колеги та добровільно піти у відставку.

Нагадаємо, очільник тернопільського управління транспорту подав позов до суду на активіста з вимогою спростувати неправдиву інформацію.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео