Презентували стипендіальну програму для студентів від компанії «Агропродсервіс» (відео)

19 листопада у Національному університеті біоресурсів і природокористування України генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран презентував стипендіальну програму «Нове зернятко», мета якої допомогти обдарованій молоді, що у майбутньому хоче працювати в Україні та розвиватиме аграрний напрямок економіки країни.

Перші іменні стипендії призначатимуться на 6 місяців, а в подальшому 16 студентів з 8 навчальних аграрних закладів зможуть її отримувати протягом всього навчального року.

– Подумали і вирішили піти таким шляхом: почати шукати кадри, талановитих людей, студентів, починати зі студентської лавки. Для того, щоб можна було ростити своїх спеціалістів, людей, які будуть працювати разом з нами, – каже генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Стипендії в розмірі 2 тисячі гривень щомісячно призначатимуться студентам, які хочуть себе реалізувати і знайти роботу у сільськогосподарській сфері. Компанія «Агропродсервіс» пропонуватиме свої можливості як базове підприємство для реалізації на практиці теоретичних знань. Серед аграрних університетів, які беруть участь у програмі є Житомирський, Львівський, Вінницький, Уманський, Білоцерківський та Подільський навчальні заклади. Прийом документів на стипендію від «Агропродсервісу» триватиме з 19 листопада до 15 грудня цього року. Детальніше можна дізнатися на сайті «Нового зернятка».

Відео: Петро ЛЯЩИНСЬКИЙ

Вибір читачів за тиждень

Відео