Великогаївська ОТГ взяла участь у Всеукраїнській спартакіаді (фоторепортаж)

IMG_1041

Днями Великогаївська обєднана територіальна громада прийняла участь у І-й Всеукраїнській спартакіаді ФСТ «Колос» серед обєднаних громад. 

17 листопада відбулося урочисте відкриття змагань, на якому представникам об’єднаних територіальних громад   України вручили пам’ятні  грамоти та за добрим українським звичаєм – коровай.

IMG_1103
IMG_1103

Далі наступила черга змагань. Першими в боротьбу вступили представники Великогаївської громади: тенісисти Турко Василь (с. Грабовець) та Махіброда Віра (с. Дичків), які продемонстрували свої здібності на рівні Всеукраїнських змагань доволі непогано, зайнявши місця посередині турнірної  таблиці.

IMG_1134
IMG_1134

В змаганнях з шашок  і шахів громаду представляли Глуха Антоніна (с. Великі Гаї) та Зендран Сергій (с. Великі Гаї), які здобули декілька перемог та гідно протистояли сильним суперникам.

IMG_1124
IMG_1124

В гирьовому спорті виступав Віталій Караба с. Великі Гаї, який зумів підняти в двох дисциплінах сумарно близько 100 разів дві гирі вагою 24 кг кожна і зупинився на восьмому місці.

Найдовше серед усіх проходили змагання з волейболу, де громаду представляли: Семеняк Євген, Яцишин Тарас, Кость Андрій, Ізб’янський Дмитро, Поглод Віталій, Колісник Олег, Варварів Роман  - представники с. Великі Гаї та Пітулай Василь з Баворова.

IMG_1049
IMG_1049

Після змагань традиційно  був відпочинок у термальному басейні, який відкрив свої двері всім учасникам всеукраїнських змагань серед об’єднанних територіальних  громад, інформує сайт громади.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео