Кубок Теребовлянського району з футболу «Золота осінь» здобула команда з Ладичина

35_main_new.1526110129

З 7 жовтня до 18 листопада на Теребовлянщині тривали ігри Кубка Теребовлянського району з футболу «Золота осінь». Участь у змаганнях взяли участь команди сіл Микулинці, Кобиловолоки, Ладичин, Острівець, Гайворонка, Дворічне, Рідзвяни, Гвардійське та Іванівка. Організаторами турніру виступили Федерація футболу Теребовлянського району та Теребовлянський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

У вихідні дні футбольні поля Теребовлянщини були заповнені справжніми поціновувачами футболу, які із захопленням спостерігали за футбольними баталіями та підтримували свої улюблені команди. Після майже півторамісячних спортивних випробувань прийшов час фінальних змагань.

Отож, 18 листопада 2018 року в Теребовлі, на міському стадіоні «Колос», відбулась фінальна гра розіграшу Кубка Теребовлянського району з футболу «Золота осінь» між командами сіл Ладичин та Різдвяни.

Переможцем Кубку стала команда із села Ладичин. Доля зустрічі вирішили в післяматчевих пенальті з рахунком 4:2 на користь переможця.

Команди-учасниці нагороджені грамотами Теребовлянського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Кубками та медалями від Федерації футболу Теребовлянського району, повідомляє директор центру Ярослав Королюк.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео