Що чекає тернополян на вихідних?

b9fe2985-b6b5-4393-9677-8c8dc7b8ca42

Вечірки, вистави, концерти, культурні та спортивні заходи ще ніхто не відміняв. Саме тому, варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів. Зігрівайтесь!

До Вашої уваги події вихідного дня:

24 листопада

Акція «Миколай про тебе не забуде»

16:00  у Храмі священомученика Йосафата

Допоможемо Миколаєві у 2018 році прийти до усіх-усіх діток в Тернополі. Вже цієї суботи, 24 листопада, в місті стартує акція «Миколай про тебе не забуде». Триває пошук волонтерів для першого пакування пряників. Його розпочнуть о 16 год. в церкві Йосафата. Тож запрошуємо молодь віком від 15 років стати помічниками Миколая. Зареєструватись охочі можуть зателефонувавши за номером+38 (068) 242-09-89. Обов’язками помічників є збір складників подарунків (іграшок, солодощів, засобів особистої гігієни, шкільного приладдя тощо), пакування їх та вручення діткам. До слова, у Тернополі акцію проводять вже 14-ий рік поспіль. Миколай протягом неї відвідує домівки дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей-сиріт та напівсиріт, дітей з сімей, котрі опинились у скрутному становищі. Списки оновлюють щороку. Загалом в Тернополі проживає близько 2 тис. потребуючих дітей віком до 12 років. У 2018 році запланували такі заходи:- збір складників подарунків (8.11-15.12);- реєстрація волонтерів (Помічників на Фабриці, під час розвезення подарунків та водіїв);- випічка, пакування та продаж пряників (24.11 – 17.12);- «Майстерні Св. Миколая» - творчі гуртки, розваги та ігри для розвитку дитини (проводяться для усіх бажаючих) (11-15.12);- складання подарунків на Фабриці Св. Миколая (15-18.12);- вручення подарунків дітям (18-19.12).Фабрика Св. Миколая відкрита в храмі Св. Йосафата (вул. Лучаківського).

Майстер-клас з декупажу

12:00 у творчій крамниці «Handmade story»

Запрошуємо на майстер-клас з декупажу, де ви зможете створити новорічний декор за власними побажаннями. Ціна від 150грн, залежить, яку заготовку ви оберете декорувати. Вік від 8.

Свято плюшевих ведмедиків

Початок о 10:30, 12:00, 14:00. Сімейний клуб «Промінчики»

Запрошуємо малят віком від півтора до шести років на незвичайне свято - День народження плюшевих ведмедиків! В програмі: інтерактивна вистава (окремий сценарій для малят і для старших діток); цікаві ігри, веселі танці запальне паперове шоу нагородження ведмедиків медалями майстер-клас з декупажу (для дітей від 2,5 р.) смачне пригощання солодкий подарунок (пряник-ведмедик) Тривалість свята для найменших діток - 1 година, для старших - 1,5 год.

Майстер-клас з розпису горнятка

 16:00 у творчій крамниці «Handmade story»

Запрошуємо на майстер-клас з розпису горнятка. Ви зможете власноруч створити горня саме з тим малюнком з яким завжди мріяли і потім ним користуватися)Ціна 150грнВік від 6 років.

Вистава «Язичники»

19:00 у Тернопільському академічному обласному Українському драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка

Вистава - відверта і чесна розмова про сьогодення. Про кожного з нас, хто намагається віднайти бодай маленький острівець власного щастя у світі, в якому чомусь усе не так. Але ж довколишній світ витворюємо ми самі, і лише в моменти найтяжчих випробувань, втрачених ілюзій розуміємо, що гармонію душі можна засвітити лише з Любові… «…лагідної, довготерпеливої, яка не поривається до гніву, радіє правдою і ніколи не минає…»   Квитки можна придбати у касі театру та за нижчевказаним посиланням.

SAT. Selection

23:00 у YOUNG

З YOUNG в тебе є плани на кожен день: eat, drink, dance! У суботу буде вечірка, яку ти не можеш пропустити. Сет від Tom Sawyer та George Avel — «художника» з специфічним музичним баченням та засновника серій вечірок Vinyl Vibes. Починаємо о 23, закінчуємо під схід сонця. Збережи наші вечірки у цю п’ятницю та суботу —давно не бачились!

Mc Bray

22:00 у нічному клубі «Pulse Club»

Вхід до 23:00 безкоштовний, після - для дівчат - 70 грн, для чоловіків - 100 грн. Mc Bray, Dj Air, Dj Rula, Dj Volkov.

Pink panda show

Riverside club

Субота обіцяє бути спекотною, а все тому, що у клубі Riverside 24 листопада спеціальними гостями будуть гарячі дівчата шоу-балету «PINK PANDA SHOW» Музична підтримка від резидентів клубу Dj Melnyk Dj Nice. За мікрофоном Mc Kornel. Вхід до 23:00 безкоштовний для всіх, після дівчатам - 50грн; хлопцям - 100грн. На барі діє акція -30% на віскі Wild Turkey.

Виступ гурту «FunHouse»

19:00 у пабі «Хмільне щастя»

Вечірка з запальними FunHouse!

Документальна виставка до 100-річчя ЗУНР

12:00 у Державному архіві Тернопільської області

Відкриття виставки «Листопадовий зрив» (до 100-річчя проголошення Західно-Української Народної Республіки).

Ретроспективна виставка афіш

 20.11.2018 - 30.11.2018  Ресторан «Bunkermuz»

Цьогоріч Bunkermuz відзначає свій 5-річний ювілей (програма свята тут: Святкуємо День народження Бункермузу ), а разом із ним - і галерея Bunkermuz gallery, з якої все і починалося. Бункермуз має свою передісторію - історію підпільного, підвального арт-центру Штуки, яка тягнеться з 2011 року. Але лише за останні 5 років нам вдалося організувати більше 100 виставок! Яких саме - наочно можна буде побачити упродовж тижня в Новому Вході Бункермузу на ретроспективній виставці афіш. Будемо раді бачити всіх причетних, часто чи рідко присутніх, постійних та нових гостей.

Живопис Наталії Дідик

 23.11.2018 - 26.11.2018  Ресторан «Bunkermuz»

Ця виставка — про жінок. Про жіночі образи: їхню різноманітність, мінливість. Наталія Дідик шукає те, що об’єднує їх і те, що творить їх неповторність. Художниця вглядається в їхні ніжність і світло.

Спілкуйся про важливе

17:00 у Молодіжному центрі «Тернопіль»

Запрошую тебе провести час спілкуючись на теми, які стосуються найважливішого напрямку в житті кожної людини -духовного розвитку. Ця подія для людей, яким цікаве пізнання себе, сенсу свого життя та природи навколишнього світу. Також, вона для тих, хто відчуває потребу висловити свої розуміння з приводу Духовного розвитку та почути думки інших людей (незалежно від віросповідання).Тема першої бесіди «Бог». Участь в заході безкоштовна.

Майстер-клас «Основи відеозйомки»

12:00 у Медіа лабораторії палацу культури «Березіль»

Майстер-клас «Основи відеозйомки». З нами працюватиме відеооператор телеканалу Тмц Інфо. На майстер-класі ви дізнаєтеся:

- правила зйомок,

- техніка професійної відеозйомки для початківців,

- монтаж відеоматеріалу.

Перше заняття:

- робота з камерою,

- постановка кадру,

- звук.

24 листопада, 12:00-14:00, Medialab Ternopil.

Вечір живопису «Квіти в волоссі»

18:30 на вул. Шевченка, 4/1 (у Майстерні «Синя пташка»)

Чим така відома Фріда та її живопис? На суботній зустрічі ми поговоримо про це. Якщо чогось варто повчитись у цієї художниці, то це автентичності та сміливості. Що й робитимемо. Отже,- напишемо її портрет у яскравих квіткових тонах та випробуємо нову техніку швидкого живопису. Адже це насправді просто, варто лише бути справжніми! Всі матеріали та мексиканська музика - включені. Вартість 260 грн. Попередній запис вітається (каже "Hola!) ПС. Дрес-код - квіти в волоссі.

Заняття із підгину прутиком та стовпчиком

13:30 у ГО «Школа борщівської народної сорочки»

А Ви вже запланували свої вихідні? Запрошуємо провести час цікаво та корисно, зокрема - відвідати заняття із підгину прутиком та стовпчиком. Кількість місць обмежена, тому попередній запис обов’язковий за номерами нижче.

Майстер-клас «Полімерна глина - імітація в'язання»

16:00 у Творчій майстерні  «Палітра тепла»

Підкресліть свій стиль власними авторськими прикрасами! Чудова нагода розвіяти вплив осінньо-зимової сірості та гармонійно і креативно доповнити улюблені речі гардеробу! Запрошуємо на професійний майстер-клас із сонячною і щирою Олею Сорожкевич. Її улюблений матеріал - полімерна глина - відкриває великі простори для фантазії. Завдяки унікальним властивостям пластики, працювати з «полімеркою» легко і просто. І хто зна, може це саме той матеріал, з яким вам захочеться реалізувати себе - творчу особистість - в подальшому? Вартість заняття 250 грн.

Клуб розмовної англійської мови

17:30 у Тернопільськй обласній універсальній науковій бібліотеці

В бібліотечному ресурсному центрі «Вікно в Америку» — Клуб розмовної англійської мови (with Kaiser).

«Антистрес-тренінг»

10:00 у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка

Запропонований тренінг є засобом попередження виникнення професійного стресу, підвищення рівня стресостійкості, профілактики «емоційного вигорання» у педагогів, гармонізації їх особистості. Діяльність тренінгових груп спрямовується на реалізацію чотирьох «ес»: самопізнання → самоприйняття → саморозкриття → саморозвиток.    Завдання тренінгу:– підвищення рівня стресостійкості як вміння знаходити власні ресурси у складних ситуаціях;– розвиток рефлексії, вміння розпізнавати свій емоційний стан, мотиви поведінки, наслідки вчинків;– позитивне сприймання себе і прийняття себе, своїх достоїнств і недоліків;– усвідомлення власної цінності й унікальності, своїх здібностей і можливостей;– розвиток позитивної Я-концепції;– формування асертивної поведінки;–формування саногенного мислення;– активізація психологічних механізмів саморегуляції.

Основи психоаналітичного процесу (Т1). Символдрама

10:00 у Психологічній студії «Смайл»

Семінар включає в себе теоретичну частину, що знайомить з основами психоаналітичного процесу. Перший контакт з потенційним пацієнтом. Зміст першої телефонної розмови. Місце і час прийому. Обстановка кабінету. Як структурується перша зустріч.  Етичний кодекс МГО СРС КІП.  Попереднє інтерв'ю: цілі та зміст. Уявлення пацієнта про свої проблеми. Уявлення пацієнта про психоаналітичну психотерапію. Оцінка перспектив робочого альянсу - тривалість і підсумки попереднього інтерв'ю. Перше пред'явлення пацієнтом проблеми (скарги). Найбільш типові форми скарг. Вироблення сетингу.  Поняття психоаналітичного контракту. Тема оплати і порядку її внесення. Позиція пацієнта. Частота і тривалість зустрічей. Тема термінів психотерапії та критеріїв її успішності, телефонні контакти і відносини за рамками аналітичного процесу. Початок психотерапії. Визначення цілей і опрацювання альтернатив. Взаємодія пацієнта і психотерапевта. Функції «Я» пацієнта і поняття робочого альянсу. Навчання та інформування пацієнта. У що пацієнт повинен бути посвячений. Труднощі початку психотерапії з різними категоріями пацієнтів. Перехід до середньої частини психотерапії. Середня частина психотерапії. Завершення психотерапії.  Постаналітичні відносини.  Психоаналіз і психоаналітична психотерапія. Показання та протипоказання до психоаналізу і психоаналітичної психотерапії.

ІТ-перспектива

10:00 у Тернопільському національному економічному університеті

Метою форуму є популяризація сучасних інформаційних технологій; стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді у галузі інформаційних технологій; створення умов для навчання за ІТ-спеціальностями з паралельним працевлаштуванням в ІТ-компанії.

Визначення соціотипу. Профорієнтація. Психологічна сумісність

15:00 у Медіа лабораторії палацу культури «Березіль»

Запрошуємо всіх на нову зустріч, яка відбудеться цієї суботи! Захід присвячується визначенню соціотипів, наданню рекомендацій по профорієнтації та психологічній сумісності. Запрошуємо відвідати наше заняття всіх охочих - вхід для всіх вільний! А якщо Вас цікавить визначення свого психологічного типу, то для цього обов'язково потрібен запис.

БК «Тернопіль-ТНЕУ» - «Київ-Баскет»

14.00 у Тернопільському національному економічному університеті

В 1/8 кубка України з баскетболу БК «Тернопіль-ТНЕУ» прийме команду суперліги «Київ-Баскет», яку очолює тренер національної збірної Євген МурзінБК «Тернопіль-ТНЕУ» продовжує свою участь у розіграші кубку України. Після важкої перемоги над Миколаївським «Ніко-Баскетом» наша команда 23-24 листопада прийматиме одного із лідерів національного баскетболу БК «Київ-Баскет», головним тренером якої є керманич національної баскетбольної збірної Євген Мурзін. Кияни наразі займають 4 місце в суперлізі. В останніх п’яти матчах чемпіонату вони здобули чотири перемоги і лише одного разу поступилися. Матч із представником суперліги – це серйозне випробування для наших гравців. «Київ-Баскет» володіє кращим підбором виконавців, кращими умовами для підготовки, проте, як показує досвід, у двоматчевому кубковому протистоянні – можливий будь-який результат. Тому, побажаймо нашим гравцям проявити свої кращі якості і потішити своїх уболівальників хорошим результатом. Запрошуємо усіх любителів баскетболу Тернополя у спорткомплекс ТНЕУ на мега-круту подію – матчі 1/8 кубка України між БК «Тернопіль-ТНЕУ» і БК «Київ-Баскет»!

Тренування в басейні на каяках разом із #TureTeam

19:00 у  Комунальному закладі Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2»

Запрошуємо активних та завзятих, а також тих, хто не встиг влітку насолодитись тренуванням на тернопільському ставі до тренування на каяках у басейні, які відбуватимуться щосуботи. Вартість разового тренування: 300 грн з особи (у вартість входить оренда каяка, весла, жилета та спідниці, робота інструктора)4 відвідування підряд - 900 грн; Заняття включатиме: - відпрацювання техніки греблі;- навчання «ескімоського» перевороту;- відпрацювання навиків веслувального слалому.- навчання гри в кануполо; З собою потрібно мати:- тапочки в басейн;- полотенце;- засоби особистої гігієни;- шапочка для плавання;- прищепка на ніс;- купальник/плавки (неопренового гідроодягу брати не потрібно).Зголошуйтесь завчасно за номером нижче. Кількість місць обмежена. Діє 100% передоплата за тренування (перерахунок на картку, деталі після зголошення).

Відкритий 5km забіг Ternopil runday! / Free 5km run

Площа на набережній перед Центральним причалом

runday - це національна спільнота бігунів та волонтерів з єдиною місією: зібрати 1 мільйон людей, які регулярно бігають або ходять 5 кілометрів. Ternopil runday - це пробігтися 5км по найбільш безпечній та екологічній біговій локації у Тернополі. Це зустріти бігових друзів, познайомитися з досвідченими атлетами, долучитися до бігової спільноти, дізнатися про найцікавіші бігові заходи, знайти тренувальний клуб у своєму районі та весело провести час у дружній компанії. При цьому бігати не є обов'язковою умовою, натомість дуже цінується волонтерська допомога: засікати час, сканувати учасників, роздавати токени, фотографувати та проводити розминку/заминку, бо runday - це соціальний проект, який тримається на волонтерській ідеї! (більше про волонтерство: https://runday.org/volunteering/)Тож, щосуботи зранку ми збираємось: площа на набережній перед Центральним причалом (як спуститись сходами з фонтаном «Каскад»).Знайомимося, робимо групову розминку та біжимо 5км! Час кожного фінішера фіксуємо та викладаємо на сайті runday.org. Крім того, ми прагнемо фіксувати наші емоції, і дуже вдячні, коли учасники позначають на світлинах себе, друзів і знайомих...Ми бігаємо за будь-яких погодних умов! Наші заходи ми ніколи не відміняли та не переносили. Долучитися дуже просто: - безкоштовно зареєструватися (достатньо 1 разу на всі забіги, навіть на інших локаціях) - не зважати на погоду, настрій чи на жодні обмеження щодо віку або спортивної форми...- дістатися вчасно до точки збору (локація на Google maps).

25 листопада

Акція «Миколай про тебе не забуде»

16:00  у Храмі священомученика Йосафата

Допоможемо Миколаєві у 2018 році прийти до усіх-усіх діток в Тернополі. Вже цієї суботи, 24 листопада, в місті стартує акція «Миколай про тебе не забуде». Триває пошук волонтерів для першого пакування пряників. Його розпочнуть о 16 год. в церкві Йосафата. Тож запрошуємо молодь віком від 15 років стати помічниками Миколая. Зареєструватись охочі можуть зателефонувавши за номером+38 (068) 242-09-89. Обов’язками помічників є збір складників подарунків (іграшок, солодощів, засобів особистої гігієни, шкільного приладдя тощо), пакування їх та вручення діткам. До слова, у Тернополі акцію проводять вже 14-ий рік поспіль. Миколай протягом неї відвідує домівки дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей-сиріт та напівсиріт, дітей з сімей, котрі опинились у скрутному становищі. Списки оновлюють щороку. Загалом в Тернополі проживає близько 2 тис. потребуючих дітей віком до 12 років. У 2018 році запланували такі заходи:- збір складників подарунків (8.11-15.12);- реєстрація волонтерів (Помічників на Фабриці, під час розвезення подарунків та водіїв);- випічка, пакування та продаж пряників (24.11 – 17.12);- «Майстерні Св. Миколая» - творчі гуртки, розваги та ігри для розвитку дитини (проводяться для усіх бажаючих) (11-15.12);- складання подарунків на Фабриці Св. Миколая (15-18.12);- вручення подарунків дітям (18-19.12).Фабрика Св. Миколая відкрита в храмі Св. Йосафата (вул. Лучаківського).

Документальна виставка до 100-річчя ЗУНР

12:00 у Державному архіві Тернопільської області

Відкриття виставки «Листопадовий зрив» (до 100-річчя проголошення Західно-Української Народної Республіки).

Ретроспективна виставка афіш

 20.11.2018 - 30.11.2018  Ресторан «Bunkermuz»

Цьогоріч Bunkermuz відзначає свій 5-річний ювілей (програма свята тут: Святкуємо День народження Бункермузу ), а разом із ним - і галерея Bunkermuz gallery, з якої все і починалося. Бункермуз має свою передісторію - історію підпільного, підвального арт-центру Штуки, яка тягнеться з 2011 року. Але лише за останні 5 років нам вдалося організувати більше 100 виставок! Яких саме - наочно можна буде побачити упродовж тижня в Новому Вході Бункермузу на ретроспективній виставці афіш. Будемо раді бачити всіх причетних, часто чи рідко присутніх, постійних та нових гостей.

Живопис Наталії Дідик

 23.11.2018 - 26.11.2018  Ресторан «Bunkermuz»

Ця виставка — про жінок. Про жіночі образи: їхню різноманітність, мінливість. Наталія Дідик шукає те, що об’єднує їх і те, що творить їх неповторність. Художниця вглядається в їхні ніжність і світло.

Клуб розмовної англійської мови

13:00 у Тернопільськй обласній універсальній науковій бібліотеці

В бібліотечному ресурсному центрі «Вікно в Америку» — Клуб розмовної англійської мови (with Kaiser).

Вистава «Наречена світанкової зорі»

19:00 у Тернопільському академічному обласному Українському драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка

Легенда про кохання «Наречена світанкової зорі» іспанського драматурга Алехандро Касона — притча про вічні цінності, пронизана фольклорними мотивами, народними обрядами і повір’ями, де гармонійно переплітаються християнські та язичницькі традиції.Дія вистави розгортається у свято літнього сонцестояння. У романтичну ніч, коли збуваються мрії, народжуються легенди, змінюються людські долі, у дім, пронизаний скорботою, де є діти і достаток, але ніколи не звучить дитячий сміх, — приходить незвичайна Подорожня. Хто вона?.. Чого прийшла?.. Чого хоче?.. Що шукає?.. З її появою все поступово змінюється. Дім наповнюється гармонією, тим дивовижним почуттям, яке ми називаємо Життям і Любов'ю.

Вистава «По щучому велінню»

13:00 у Тернопільському академічному обласному Українському драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка

Жили-були... в тридесятому королівстві, за горами високими та морями глибокими наші герої. Жили не тужили, пісні співали та байки складали, а ще рибу ловили. От зловили Щуку. Щучка та була не проста, а чарівна: говорила-балакала, сміялася та плакала, ще й виконувала бажання та усілякі завдання. Ось і наші герої ради в неї питали, бо напевне вони знали, що розумниця все скаже, вирішить усе. Ця вистава нагадає дорослим про дитинство, а дітлахам відкриє двері у світ чарівної казки, яка завжди жила поруч. Тепла та кумедна історія на всі випадки життя. Історія, яка пройшовши крізь роки, не тільки стала класикою, але й перетворилася на частинку затишного домашнього вогника. Квитки можна придбати у касі театру.

Вистава «Золоте курча»

Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки. Початок о 12:00 та 14:30.

Вартість квитка становить 25 грн. Головний персонаж цієї музичної вистави - Вовк потрапляє у незвичайну ситуацію – йому довелося стати… квочкою. І коли з’являється Курча, Вовк розуміє, наскільки важливо мати поруч рідну душу – синочка, який у всьому тебе наслідує. Квитки можна придбати у касі театру.

Великий ювілейний концерт

16:00 Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса

Ювілейний концерт до 30-річчя колективу!

Лінія Маннергейма «Бої без правил»

19:00 Арт-бар «Коза»

Український рок-супергурт Лінія Маннергейма виступить у Тернополі з презентацією нового альбому «Бої без правил»!

Гурт «Heaven»

19:00 у пабі «Хмільне щастя»

20:00 у ресторані «Bunkermuz»

У неділю у Бункермуз буде Бітломанія -- виступить гурт Львівський фан-клуб the Beatles та кавер-гурт the Beatlevs та вечір пам'яті пана Misha Gercog - людини, яка любила Бітлів, любила веселитися і без яку ми згадуємо у першу чергу, коли промовляємо «Бункеркермуз»

Інтелектуальна гра «Мафія»

19:00 у SMMS-studiо (вхід з іншого боку будинку)

Мафія - не лише гра, де «місто засинає, прокидається мафія...», а гра, де потрібно знайти та вигнати трьох чорних, а ще спосіб хорошого спілкування, можливість отримати позитивні емоції від гри Ціна ігрового вечора - 30 грн. Виникли запитання чи уточнення? Пишіть у приватні повідомлення за посиланням нижче, або дзвоніть за номерами. Якщо ви жодного разу не грали і не знаєте правил гри не проблема. Правила гри можу пояснити, а освоїти їх ви зможете всього за 2-3 грн. Буду радий бачити всіх, до зустрічі на грі.

Прес-конференція Сергія Жадана, Олега Каданова, Євгена Турчинова

17:00 у Книгарні «Є»

Прес-конференція Сергія Жадана, Олега Каданова та Євгена Турчинова з нагоди всеукраїнського туру з гуртом «Лінія Маннергейма» на підтримку нового альбому «Бої без правил» (Тернопіль)Учасники: Сергій Жадан, Олег Каданов, Євген Турчинов, Юрій Матевощук (модератор).Книгарня «Є» запрошує на прес-конференцію Сергія Жадана, Олега Каданова та Євгена Турчинова з нагоди всеукраїнського туру з гуртом «Лінія Маннергейма» на підтримку нового альбому «Бої без правил». Модератор – Юрій Матевощук.25 листопада до Тернополя завітають учасники викличного музичного гурту «Лінія Маннергейма» Сергій Жадан, Євген Турчинов та Олег Каданов – з презентацією нового проекту «Бої Без Правил». Нові треки Лінії Маннергейма – крок у бік християнського гіп-гопу, потужна суміш життєвих правил та принципів, замішаних на протестантській етиці. Правила поведінки та збереження духовної рівноваги в умовах тотального побутового апокаліпсису. Дебютний міні-альбом Лінії Маннергейма «Де Твоя Лінія?» побачив світ наприкінці цьогорічного лютого. Лінія Маннергейма - це український spoken word гурт, творцями якого стали Сергій Жадан, Олег Каданов, Євген Турчинов та Дмитро Зінченко. Нагадаємо, Олег Каданов відомий за участю в гурті Оркестр Че, а Євген Турчинов та, власне, Сергій Жадан разом грають у колективі «Жадан і собаки». Вхід вільний.

Петлева мережка

14:00 у Тернопільській міській централізованій бібліотечній системі

Заняття з петлевої мережки проведе для усіх охочих Наталя Грицишин, виставка якої « Мереживо душевних вишиванок» проходить зараз в залах бібліотеки. Для навчання необхідно: тканина полотняного переплетення нитки муліне та ірис голка ножиці п'яльця та лупа - за бажанням. Також беремо гарний настрій та бажання ти вчитися. Не проґавте! Краще прийти і побачити все самому, ніж потім почути, як було файно, від інших. Кількість учасників обмежена двадцятьма.

День відкритих дверей «TNEU Education EXPO 2019»

11:00 у Тернопільському національному економічному університеті

Запрошуємо випускників шкіл на ярмарок спеціальностей, брифінг ректора та відповідального секретаря приймальної комісії ТНЕУ, індивідуальні консультації для вступників та їх батьків, активності факультетів.

Майстер-клас «Листівка-конверт «Для нього»

15:00 у Творчій майстерні «Палітра тепла»

Конверт-листівка для чоловіка! Оригінальний і простий спосіб привітати невибагливого іменинника так, щоб саме ваш згорточок вирізнявся особливою, притаманною вам, витонченістю з-поміж інших. Лаконічно, стримано і влучно! Це вміння стане для вас відкриттям на всі випадки очікуваних і спонтанних свят. Разом із майстринею Таня Свинарик-Іващенко ви навчитеся загортати свої найтепліші вітання красиво і вишукано. І уже матимете перший свій витвір для найближчої дати! Кількість місць - обмежена. Вартість майстер-класу 50 грн.

Відкритий Кубок ТНЕУ з баскетболу

13:00 у Тернопільському національному економічному університеті (Фізкультурно-оздоровчий комплекс)

Як стати багатим? - Гра-тренінг для підлітків Життєвий капітал

12:00 у Сімейному клубі «Промінчики»

Презентаційний формат проекту для підлітків «Фінансова грамотність »Кількість гравців 5 - 7 осіб. Тривалість тренінгу 3,5 години. Цінність проведеного часу - 50 грн. Життєвий капітал -соціально-економічний симулятор із управління ресурсами. Гра для тренування навичок ефективного використання свого часу, активів, компетенцій та інших життєвих ресурсів. Гра «Життєвий капітал» є фінансовим тренажером для кожної людини. Моделюючи поведінку людей в реальному житті, гра допомагає Вам набути навичок прийняття ефективних фінансових рішень, необхідних у повсякденному житті. Стратегія гри побудована на необхідності планування своїх доходів і витрат, а також своїх дій протягом кожного ходу, тому що кожна ваша дія призводить до того чи іншого результату. Ця гра привчає до відповідальності, фінансової дисципліни, дає розуміння того, як можна заробити гроші і які фінансові інструменти найбільш вигідно при цьому використовувати. Тренінг розкриває секрети мислення багатих людей, які ви можете самі застосувати в грі і оцінити отримані результати. Навики, здобуті в грі допомагають уникати фінансових помилок і дозволяють правильно розпоряджатися грошима.

Весела неділя

17:00 у Дитячому розважальному центрі «Мадагаскар»

Майстер-клас від центру інтелектуального розвитку та дозвілля «Smart kids» (пальчиковий театр звірят).

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео