У Кременці до дня Святого Миколая хочуть влаштувати ярмарок заради онкохворих

ярмарок

Благодійний ярмарок хочуть влаштувати у Кременці аби допомогти онкохворим. Ця страшна хвороба, котра щороку забирає тисячі життів в Україні, потребує тривалого та дорогого лікування. З ініціативою долучитися фінансово виступила кременчанка, директор «Нового ринку» Аліна Арєфєва.

«Все частіше чую від людей, що хтось із кременчан онкохворий і потребує фінансової допомоги. Це страшна реальність сьогодення і зокрема нашої країни, яка біллю відкликається у серці кожного небайдужого. Я впевнена, що кожен із нас прагне допомогти цим людям. Як директор «Нового ринку» я звертаюся до всіх підприємців Кременеччини, майстрів та майстринь, господарів і господинь, які можуть запропонувати свій товар, із пропозицією провести напередодні Свята Миколая великий благодійний ярмарок» – пише Аліна Арєфєва.

Кременчанка пропонує долучитися усім охочим і розташувати свої товари, вироби на площі 200 кв м, де є 15 місць у кіосках, 50 торгівельних місць під накриттям та ринкова площа. Кошти отримані від оренди торгівельних площ за період проведення благодійного ярмарку обіцяють у повній сумі передати адресатам в останній день ярмарку. Бажаючі долучитись можуть звертатися за номером телефону (067) 585-58-51.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео