Тернополяни, які збираються у подорож, можуть затриматись на кордоні

1

Тернополяни, які запланували поїздку до Польщі, можуть затриматися на кордоні через ускладнений рух на декількох пунктах пропуску.

«Урядовий портал» повідомляє, що зараз ускладнений рух спостерігається на таких пунктах пропуску: «Устилуг», «Рава-Руська», «Ягодин», «Малий Березний», «Шегині», «Краківець», «Солотвино», «Угринів», «Грушів», «Смільниця», «Доманове». Найбільш складна ситуація з перетином кордону на Польщу.

Такі незручності пов’язані з протестом автомобілістів. Вони блокують дороги, які ведуть до пунктів пропуску. Водії такими діями хочуть привернути увагу до нових законодавчих норм, які забороняють в’їзду авто на євро номерах в Україну, а також борються за зниження цін на розмитнення.

Держприкрдонслужба посилює заходити безпеки, щоб не допустити будь-яких провокацій на державному кордоні.

Сьогодні має відбутися засідання за ініціативою МВС, щоб врегулювати законодавчі норми та розблокувати рух на пунктах пропуску.

Нагадаємо, на Тернопільщині автомобілісти також протестують. «Терен» писав, що в Кременці протестувальники палили шини поблизу заправки, тим самим висловлювали свою незгоду з новими законодавчими нормами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео