По «Картці тернополянина» відтепер діятимуть знижки в різних закладах

1

Вже від завтра «Соціальна карта тернополянина» діятиме не тільки для проїзду в громадському транспорті, а й надаватиме для тернополян знижку у деяких закладах.

З 1 грудня для тернополян, які мають «Соціальну карту тернополянина», будуть діяти знижки на певні товари та послуги.

На сайті міськради інформують, привілеї діятимуть у мережі аптек «Борис» та «Ромашка». У цих точках продажу власники загальної «карти тернополянина» та учні або студенти будуть отримувати знижку в розмірі 5%, а пенсіонери – 10%.

Також – 10% на послуги тернополяни отримають від «Комп’ютерного сервісу» (вул.  Просвіти, 6б), а пенсіонери тримають додаткову знижку в 5% у таких компаніях: Сервісний центр «Радіо-сервіс», вул.  Київська, 2, Лікувально-діагностичний центр «Румед-Т», вул. Шашкевича, 3, Ресторан-музей «Галицький замок», район КПП м. Тернопіль.

Дисконті програми будуть діяти також у магазині-ательє «Територія взуття», фітнес-клубах «Арена» та «Power Gym», торгівельній мережі «Галерея вишиванок» та стоматології «Dental Art».

«Власнику «Соціальної карти тернополянина» для отримання знижки необхідно пред’явити свою картку, а для власників пільгового персоніфікованого електронного квитка, окрім картки, потрібно мати посвідчення відповідної категорії заявника», - повідомляють на сайті міськради.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео