Що чекає тернополян на вихідних?

1

Вечірки, вистави, концерти та культурні заходи ще ніхто не скасовував. Саме тому варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів.

До Вашої уваги події вихідного дня:

Вистава  «Мазепа»

О 19:00 у Тернопільському академічному обласному Українському драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка.

Історія Івана Мазепи – проклятого, забутого, зрадженого й водночас любов, непримиренна боротьба за незалежність України, як заповідь майбутнім поколінням. Героїчні масові сцени, неймовірна пластика, яскраві костюми перенесуть вас на сповідь Мазепи перед людьми і часом.

SPACE OF VARIATIONS

20:00 у арт-барі «Коза».

Український гурт із Вінниці. Виник 2009 року. Стиль групи з самого початку позиціонувався як металкор, але з часом музика отримала більш хаотичний характер. Пісні у репертуарі гурту є російською та англійською мовами.

URBANKIZ

21:30 у студії танцю «Social Dance Club», що на вул. Соломії Крушельницької, 18.

Запрошуємо усіх шанувальників Кізомби відвідати нашу вечірку. Вартість: 40 грн. Будемо раді Вас усіх бачити.

Winter soul party

22:52 у Riverside club.

Вас розважатимуть Dj Melnyk, Dj Nice, MC Kornel!

До 23:00 вхід вільний, після Ж –50 грн, Ч – 100 грн.

Читання книжки Володимира Рутківського «Гості на мітлі»

16:00 у книгарні «Є» (вулиця Валова, 5).

Книгарня «Є» запрошує дітей віком 7-10 років та їхніх батьків на читання книжки Володимира Рутківського «Гості на мітлі» («Видавництво Старого Лева») та створення власних фантастичних історій. Реєстрація за електронною поштою: domskamarija@gmail.comВхід вільний.

Акція присвячена дню солідарності з ВІЛ-позитивними людьми

10:00 на Театральному майдані Тернополя.

Інформування населення, шляхом проведення інформаційної компанії, індивідуальних консультувань, роздачі інформаційних листівок, засобів індивідуального захисту.

Вечір живопису «Квіти у волоссі»

18:30 у майстерні «Синя пташка», що на вулиці Шевченка, 4/1

Чим така відома Фріда та її живопис? На суботній зустрічі ми поговоримо про це. Якщо чогось варто повчитись у цієї художниці,то це автентичності та сміливості. Що й робитимемо. Отже, напишемо її портрет у яскравих квіткових тонах та випробуємо нову техніку швидкого живопису. Всі матеріали та мексиканська музика – включені. 260грн. Попередній запис вітається (каже «Hola»!). ПС. Дрес-код – квіти в волоссі.

Благодійна акція Back2Ukraine

11:30 на Театральному майдані міста Тернополя.

Полюбляєш подорожувати – це добре, та повертайся на Батьківщину! Запрошуємо на Театральний майдан файного міста Тернопіль 1 та 2 грудня 2018 року на підтримку України. Зроби фото, виклади його у будь-яку соціальну мережу та отримай подарунок. Це проект Всеукраїнської молодіжної організації «Світова молодіжна спільнота», що є організатором фестивалю Global Youth Fest 18, що об’єднує українських студентів, які завдяки різним волонтерським програмам рік свого життя провели в країнах Африки, Південної Америки, Азії.

2 грудня

Трагікомедія «Дитина в дарунок»

19:00 у Тернопільському академічному обласному Українському драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка.

Всі стосунки між Чоловіком та Жінкою народжуються й розвиваються ще з біблійних часів Адама та Єви. Минають століття, а відповіді на прості й одвічні запитання – істини не знає ніхто… Концерт Мирослава Скорика та його учнів

17:00 у Тернопільській обласній філармонії.

Концерт Галицького академічного камерного хору (м. Львів). Художній керівник та головний диригент – народний артист України Василь Яциняк. Ведуча – заслужена артистка України Адріана Онуфрійчук. Квитки можна придбати у касі філармонії.

Вечір старовинної камерної музики

18:00 у Українському домі «Перемога».

Аби урівноважити суєту на нестримність сучасного світу чіткістю, правильністю та лаконізмом класичної музики, Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою Василя Феленчака запрошує на Вечір старовинної камерної музики.

Ігристі ночі

22:00 у Riverside club.

Пригощаємо дівчат Fragolino.

- DjMelnyk -Dj Nice - MC Kornel

До 23:00 год вхід вільний. Після 23:00 год – Ж – 0 грн., Ч – 60 грн.

Заняття з петлевої мережки

14:00 у Тернопільській міській централізованій бібліотечній системі ( бульвар Данила Галицького,6).

Заняття з петлевої мережки проведе для усіх охочих Наталя Грицишин, виставка якої «Мереживо душевних вишиванок» проходила в залах бібліотеки.. Кількість учасників обмежена. Запис обов'язковий, проводиться в коментарях до події.

Майстер-клас: фаєчка з ніжної вовни

15:00 у творчій майстерні «Палітра тепла».

Дивовижний інтер'єрний аксесуар, який зачаровує. Маленька деталь, яка додасть настрою кімнаті, де живе принцеса... У чарівний різдвяно-новорічний час така ляля буде особливо актуальною. Адже це – пора загадувань бажань і саме фея береться за здійснення найпотаємніших із них! Разом із майстринею Іриною Веприк створимо таку красу своїми руками у найулюбленіших відтінках.Вартість заняття, включаючи вартість матеріалів, 200 грн.

Win Trail Ternopil 2018

9:45 на набережній Тернопільського ставу.

Win Trail Ternopil 2018 – це перший в історії Тернополя трейловий забіг. Це відкриття нових місць та нових людей. Це поширення шарму гірського бігу посеред міських ранерів Файного міста та України. Гасло змагань: «Не мерзни – біжимо разом Win Trail!». Основна мета заходу: залучення аматорів і професіоналів до трейл бігу та неформальна тусовка, обмін досвідом після фінішу.

Передноворічний майстер-клас «Листівка власноруч»

15:00 у Тернопільській обласній науковій бібліотеці.

Клуб «Практична мудрість» запрошує на чергову зустріч. У програмі передноворічний майстер-клас «Листівка власноруч». Виготовимо листівку, яку ви зможете подарувати близькій чи коханій людині. Вхід вільний.

Урочистий захід з нагоди 25-річчя «Іваспорт»

14:00 у ТРЦ «Подоляни».

2 грудня у холі ТРЦ «Подоляни» відбудеться урочистий захід з нагоди 25-річчя Тернопільського регіонального центру «ІНВАСПОРТ». Кращі спортсмени Тернополя та Тернопільської області будуть нагороджені цінними подарунками. Запрошуємо усіх приєднатись до святкування та своєю присутністю підтримати наших спортсменів з інвалідністю

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео