Дарія Шевченко

Тернополянка скаржиться на квартирних аферистів (фотофакт)

kvartira_0

Тернополянка Христина Юркевич вже який тиждень в пошуках житла. Проте, у наш час це є чималою проблемою. За її словами вона натрапляє як не на аферистів, то на агентства, які не дають ніяких гарантій.

- Стикнулась з такою проблемою - хочу винайняти квартиру, а навколо як не аферисти, то агенції, які не дають ніяких гарантій.

На ріа плюс лише агенції, які беруть гроші незрозуміло за що, адже грубо кажучи, квартири ми самі шукаєм - вони лише дають якийсь контракт, який не має жодної сили, ну і зводять з власниками - все...

А ОЛХ - то окрема тема - одні аферисти, які просять кинути завдаток, щоб зарезервувати огляд квартири. Огляд квартири! Це жах! А в результаті телефон вимкнено і дозвонитись не реально - фото додаю. Один мужчина взагалі прикинувся воїном АТО і також вимагав завдаток, а в резульиаті телефон вимкнено...

Так шкода, що навколо один обман і нікому не можна довіритись. От скажіть, як можна зняти квартиру молодій сім'ї, щоб не потрапити в пастку?, - обурюється у своєму пості на Фейсбуці жінка.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«193161,193160,193159»] Зауважимо, за показ квартири приватні чи юридичні особи не мають права брати кошти!

Закликаємо тернополян бути обачними з подібними ситуаціями, а небайдужих – відгукніться.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео