Наркозалежна жінка на Тернопільщині перевозила заборонені речовини

982da72f20151647c027fb633d8bfb1e

Жінку з кількома таблетками метадону на залізничному вокзалі Теребовлі зупинили провоохоронці. Працівники кримінальної поліції отримали оперативну інформацію про те, що жителька райцентру може перевозити заборонені наркотичні речовини.

Коли поліцейські провели поверхневий огляд, то виявили у підозрюваної 4 паперових згортки з порошкоподібною речовиною, ймовірно, метадоном, та шприц, заповнений білою рідиною, інформує «Досьє 102».

За словами Михайла Димиди, начальника підрозділу протидії наркозлочинності в області, жінка, у якої знайшли заборонені препарати, стоїть на обліку в наркодиспансері. Вона уже років двадцять, як вживає наркотики ін'єкційно. Оперативники припускають, що метадон вона отримала в замісному центрі, де проходить реабілітацію. Проте сировину не прийняла на місці видачі, а везла додому, аби продати. Одна таблетка метадону коштує приблизно сто гривень.

Теребовлянка каже, що шприц та пакетики знайшла. Правоохоронці встановлюють, куди та з якою метою підозрювана везла сировину. Працівники поліції усе вилучили та направили на експертизу. Триває слідство відповідно до статті 309 частина 1 ККУ - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео