Дарія Шевченко

В інтернет-просторі показали список всіх українських героїв, які загинули в зоні АТО (фото)

Карта-700x484

В інтернет-просторі показали інтерактивну карту, в якій міститься список всіх українських воїнів, які загинули за цей час в зоні АТО. Даний проект назвали «Книга пам’яті полеглих за Україну».

Про це повідомляється на сайті «Intermarium».

Загалом в списку є відомості про 2860 загиблих героїв. Інформація подана станом на 1 березня цього року. На жаль, кількість померлих до сьогодні збільшилась.

- Відомості про тих, хто загинув за свободу і незалежність України, класифіковані за місцем народження, віком, цільовими групами, підрозділами, званнями, датами загибелі і місцем поховання героїв. Згідно з картою, станом на 1 березня найбільше бійців загинуло з Дніпропетровської області (359), із Львівської – 180 героїв, Житомирської – 177, Волинської – 150 осіб. Із Донецької області пожертвували своїм життям за незалежність своєї країни 79 осіб, із Луганської – 48. Також зазначено, що на Донбасі, борючись проти російської агресії, загинули громадяни 21 країни (крім України), - написано на сайті «Intermarium».

На фото можна побачити як виглядає вищезгадана інтерактивна карта з кількістю загиблих українських героїв по всіх областях нашої держави.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео