Чого не вистачає одруженим тернополянам?

13090602

Більше місяця, як я зареєстрована на сайті знайомств під іменем «Анна, 37 років». Попросила користувачів розповісти, що одружені люди тут шукають, чого бракує їм у родині. Відкрито моє повідомлення прокоментував лише користувач «Лівша» з міста Броди на Львівщині: «Правда одна: спокуса до плотських утіх». Решта написали приватно, пише gazeta.ua.

Рено, 49 років

«З того і починається зрада, що немає відвертості між подружжям, немає пізнання один одного. Немає новаторства».

Василь, 39 років, м. Кременець, Тернопільська область

«Працюю начальником вахти. В охороні останні чотири роки. За цей період спілкувався з багатьма представницями жіночої статі, для яких головне їхнє матеріальне становище, а не сім'я. Їм байдуже, з ким переспати чи сходити на каву, аби за це платили. В мене навіть у вахті такі були. Вони хитрі й підступні. Моя бувша за сім років поміняла восьмого чоловіка».

Віталік, 34 роки, Львів

«85 процентів усіх жінок на першому побаченні лягають у ліжко. Це і заміжні, і незаміжні. Чи страшні венеричні хвороби? Ні. Аптеки цілодобово працюють. Якось на Новий рік переписувався з однією самотньою дівчиною. Купив шампанське, поїхав до неї — був класний секс до самого ранку. Заміжні жінки знайомляться тут, бо їм не вистачає уваги. Чоловіки піднімають руку».

Денис Лівша, 38 років, Броди, Львівська область

«Одружені реєструються тут і зраджують через непорозуміння. Бояться відкрити свої сексуальні фантазії вдома. Плюс побут. От жінка мене кошмарить дома пару днів. І відпадає охота цілувати її. Але якщо копнути глибше, то у кожному мужику на генетичному рівні заложено запліднити як можна більше самок».

33-річний Артур з Івано-Франківська пропонує віртуальний секс. Радить скачати програму «ВотсАп» для спілкування. Відповідаю, що не виходить завантажити. Він: «Так би зразу й сказала, що не хочеш». Про себе розповідає:

«Зраджую жінці, бо цілими днями сидить в інтернеті. Нічого не хоче робити. На початку була пристрасть, а тепер відвернеться дупою і спить. Не розлучаюся, бо дітей шкода. Мені подобаються жінки без комплексів. Всі вони гарні незалежно від віку. Раз мав жінку старшу 40 років. Мені не було й 30. Зустрілися. Вона ще по дорозі розстібала мені штани, як їхали до річки».

Олег, 36 років, Львів

«Сайти знайомств виручають, коли шукаєш секс. Для стосунків — точно ні. Новизна — страшна штука. Цих пару годин мандражу під час спілкування з новою людиною, новий флірт — як наркотик. Пережиті хвилини сексуального успіху сильно збуджують мозок. Хто раз спробував зрадити своїй половинці, той піде по накатаній. Хіба неудачною буде перша спроба. У мене найкращий секс був із найстрашнішою дівчиною, яку тільки знав. Ужасна на лиці, як прішелєц. Но дуже весело спілкувалися, фігурку мала шикарну і запах з розуму зводив. Плюс у сексі чудила, як могла. Якби не її лице, півжиття віддав би за неї. Буде скучно, пиши, чао».

Олег, 65 років, м. Чортків, Тернопільська область

«Як чоловік зраджує, винна жінка. Я своїй роками зраджую, бо вона не любить поцілунків. А я дуже люблю цілуватися. Взагалі вона специфічна. Можемо не говорити одне з одним навіть зо два місяці. Живемо в квартирі, як двоє квартирантів».

Макс, 32 роки, одразу привітався: «Привіт, солоденька». Вперто допитувався: «Що зараз є на тобі, які трусики? Хочу тебе». Попросила спілкуватися у соцмережі. Надіслав посилання на свою сторінку у «Фейсбуку». На головному фото він обіймав гарну та доглянуту дружину. Викладав багато її світлин та дівчинки років 7–10, родинні фото зі свяченими великодніми кошиками біля церкви.

48-річна Галина з Бучацького району погоджується поговорити по телефону. Вона шукає коханця, щоб помститися чоловікові.

— Мій чоловік випиває, — каже. — Кілька років тому закохався у мою підлеглу, яку взяла на роботу. Вона на 10 років молодша. Чоловік марив нею. Як лягав спати, то телефон ставив собі між ноги, щоби я не добралася. В селі виходив на город і там з нею балакав. І я йому відімстила. Один депутат районної ради роками за мною упадав. Ми поїхали до лісу. Думала, що мені буде морально зле після сексу, але нє. Навпаки, стало краще, підняла свою самооцінку.

Поет, письменник і бард Микола Шпаковський, 35 років, був зареєстрований на сайті знайомств. Неодружений. Живе у Конопківці Теребовлянського району на Тернопільщині.

— Дівчину не шукав. Зареєструвався, бо цікавлюся тенденціями, як люди себе подають, — розповідає. — Там можна добре посміятися. Проте мене вистачило лише на тиждень.

Я розглядав профілі. Дивився, хто на чому робить акцент, коли себе презентує. Там багато секс-послуг за гроші. Ціна починається від суми, яку бере за годину майстер на будівництві.

На таких сайтах реєструється багато розлучених жінок. Завжди легше когось на когось поміняти, ніж змінюватися самому чи притиратися.

Вибір читачів за тиждень

Відео