«Своє радіо» має Гусятинщина

радіо

В Гусятині відбулося урочисте відкриття «Свого радіо» медіа проекту, який покликаний стати «Голосом громади».

Шлях до нього розпочався ще у березні, проте без підтримки ініціативної групи людей втілити цей проект у життя було б неможливим, пишуть на сайті xn--c1akpofe9f.com.ua.

«Своє радіо» було створене у рамках програми – «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), яка виконується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Саме співпраця ГО «Надзбручанський край» зробила можливою втілення у життя цієї невеличкої мрії. На кошти DOBRE було закуплено всю необхідну для старту роботи апаратуру.

Нині приміщення студії розміщено у стінах КЗ «Центр культури і дозвілля», якому ГО «Надзбручанський край» надала у безкоштовне користування обладнання для радіостудії. А слухати радіо Гусятинської територіалної об’єднаної громади можна з будь-якого носія, що під’єднується до мережі інтернету за адресою www.svoye.in.ua.

Попереду у «Свого радіо» багато роботи серед якої не тільки створення позитивного настрою за допомогою музики, а і підготовка власних програм: дитячих, програми новин, програми вітань, і ще цілої низки таких, що будуть об’єднувати нашу громаду, рухати її уперед та підтримувати розвиток всіх і кожного.

Вибір читачів за тиждень

Відео