На Чемпіонаті України з плавання  вихованець тернопільської спортивної школи отримав найвище досягнення (фото)

1 (2)

На чемпіонаті України з плавання, який відбувався в м. Дніпрі Тернопільська КДЮСШ №1, завдячуючи спортсменам посіла 16 місце серед усіх СДЮСШОР, ДЮСШ та спортивних клубів України.

3 (1)
3 (1)

Як повідомляє «Спортивна школа 1 - м.Тернопіль» найвище досягнення  серед спортсменів здобув 14-річний Абдурахман Селега на дистанції 50 метрів вільним стилем. Він показав надзвичайно високий результат – 0.25, 17 сек. Також юний спортсмен здобув на різних дистанціях два п’ятих місця та одне четверте.

2 (1)
2 (1)

Дівчата також показали досить високий рівень своє підготовки. Діана – Марія Протоковська змагалася зі старшими на рік дівчатами, і виборола 5 та 8 місце.

- Також варто відмітити успіх інших спортсменів нашої спортивної школи, які реалізували усі поставлені перед ними завдання та продемонстрували чудову техніку та високі результати на своїх дистанціях: Олександра Строгуша та Віталія Атальського, які виконали норматив І розряду, також Михайла Веселовського та Максима Сухарського, й чудовий виступ наймолодшої спортсменки у команді – Поліни Циклаурі, - пишуть у дописі.

4
4

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео