На Тернопільщині «прикрили» незаконну торгівлю технікою Apple (фото)

3

На Тернопільщині працівники податкової міліції ГУ ДФС  «прикрили» діяльність групи підприємців, які незаконно ввозили та продавали товари Apple.

Затримані підприємці діяли за добре відпрацьованою схемою. Для початку, вони купували техніку закордоном, а потім доставляли на митну територію України дрібними партіям через міжнародні поштові відправлення. Продавали вони товар як на Тернопільщині, так і по всій Україні через інтернет.

2
2

При цьому, ця група осіб не відображала свої операції в бухгалтерському та податковому обліку. Відповідно і не сплатила до бюджету більше 1 млн. грн. податків та інших платежів.

1 (1)
1 (1)

-На підставі ухвал суду проведено обшуки в місцях зберігання та реалізації техніки та за адресами проживання фігурантів. За результатами обшуків вилучено та передано на відповідальне зберігання 510 мобільних телефонів, 46 планшетів, 4 ноутбуки, 20 навушників, 28 годинників, 82 тис. грн. готівкою у національній та іноземній валюті, чорнові записи, бухгалтерські документи. Всього вилучено ТМЦ на суму більше 5,7 млн. грн., - повідомляє на своїй сторінці Сергій Білан.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео