У які дороги Тернопільщини цьогоріч інвестували державні гроші?

Безымянный
Журналісти 24 каналу зняли сюжет про те, на відновлення яких доріг Тернопільської області у 2018 році вклали гроші. Так, за кошти держбюджету впродовж року здійснили поточний середній ремонт чотирьох державних доріг області. З комфортом водії тепер їздять трасами М-09 (Львівський напрямок), М-12 (Підволочиський напрямок), Р-41 (Обхід Тернополя), М-19 (Кременецький напрямок). Усього відновили 98 кілометрів покриття на магістралях. За словами керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, дороги служитимуть громадянам довго:
- Ми з впевненістю можемо сказати, що протягом 6 років покриття буде в належному стані.
Разом з громадськими активістами, ремонт об'їздної дороги Тернополя та трасу в напрямку Підволочиська, восени особисто інспектував очільник Укравтодору. За словами Славоміра Новака, магістраль нині відповідає європейським нормам, а область увійшла до п'ятірки найкращих в Україні за темпами виконання робіт.
- Ми розділили дороги місцевого значення і державного значення. Зараз Укравтодор відповідає за дороги державного значення. Я дуже задоволений з приводу рівня професіоналізму керівництва Служби автомобільних доріг Тернопільської області,– зазначив Славомір Новак.
[embed]https://youtu.be/1IT6qyQFKcE[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео