Сніг, хуртовина та ожеледиця: на Тернопільщині оголосили жовтий рівень

1 (8)

На Тернопільщині через погодні умови оголосили рівень загрози 2 – жовтий. Протягом 16-18 грудня на дорогах очікується ожеледиця, а також подекуди хуртовини.

- До уваги тернополян та гостей міста! У зв’язку із впливом атмосферних фронтів від циклону з центром над Балканським півостровом, по території Тернопільщини 16 – 18 грудня, очікується ускладнення погодних умов, - повідомляє Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Мешканці повинні бути готові до обмежено руху транспорту на окремих дорогах. Також погодні умови можуть дати збій у роботі енергетичної, будівельної галузі, а також комунального господарства.

Водіїв просять не паркувати автомобілі в недозволених місцях щоб не заважати транспорту який буде очищувати дороги від снігу.

- Просимо тернополян забрати транспортні засоби з центральних вулиць, а також скоригувати свої подальші маршрути. Щоб не ускладнювати процес прибирання та зробити його максимально якісним, не паркувати автомобілі на узбіччях, тротуарах чи у інших заборонених місцях, - пише «Тернопіль житлово-комунальний».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео