У Кременці зібрали термінову нараду через снігопад (фото)

нарада штабу

Попри те, що сьогодні вихідний у Кременці зібрався на нараду оперативний штаб з ліквідації наслідків снігопаду. Участь взяли представники районної та міської влади, надзвичайними, керівники служб. Про це повідомив голова Кременецької райдержадміністрації Володимир Козубський. Особливу увагу приділяють розчищенню шляхів до медичних закладів, шкіл, садочків.

- Утворено оперативний штаб з ліквідації наслідків недільного снігопаду при голові Кременецької райдержадміністрації. Кожен відповідальний працівник особисто має перевірити, чи до всіх населених пунктів є доїзди, чи не виникають перебої з постачанням електроенергії, чи справні водогони, яка ситуація у школах, дитячих садках, ФАПах, на всіх об'єктах соціально-побутового призначення. Звісно, снігопади лише починаються, бо ж зима! Тому оперативно має працювати кожен, хто взяв на себе функції забезпечення стабільної життєдіяльності населених пунктів. Переконаний, що коли жителі Кременецького району вранці добиратимуться на роботу чи у приватних справах – заметені і не прочищені дороги не стануть їм на перешкоді! – пише Володимир Козубський.

Як повідомили у Кременецькій міській раді, як минулої ночі, так і цієї комунальники розчищатимуть дороги та узбіччя. Сильного снігопаду очікують із 2.00, саме тоді працівники КП «Кременецьблагоустрій» знову візьмуться до роботи. Також просять не залишати автівки на дорогах і узбіччях, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

нарада штабу1
нарада штабу1

Фото зі сторінки Володимира Козубського у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео