У Тернополі презентували книгу «Бог. Майдан. Війна», яка не продається (фото, відео)

1 (7)

У Тернополі вчора презентував свою першу збірку поранений під час Майдану філософ, поет Павло Кучер. Запитання «Скільки коштує «Бог. Майдан. Війна»?», для автора є недоречним, тому його збірка не продається.

4 (2)
4 (2)

Вірші Павло Кучер писав під час і після Майдану. Він був поранений на розі Кріпосного провулка та Інститутської 18 лютого 2014 року. Саме про цей день автор розповідає як про свій другий день народження.

- Ніхто не пройшов Майдан без змін. Книжка – це спосіб сказати про себе, вже після майдану. Коли ти починаєш розуміти, а чому ні? Чомусь Бог дав тобі в руки перо, а чи добре це, чи погано, вже не мені судити, - розповідає автор.

3 (3)
3 (3)

Письменник зачитував на презентації свої вірші, але переконаний, що його поезія насправді не для голосу, а для читання очима. Багато речей просто треба бачити в полі зору коли будете читати. Такої думки також і дизайнер книги, який підбирав світлини до кожного вірша.

2 (3)
2 (3)

Його збірка розділена на чотири тематичних розділи. Перший розділ «Майдан» - про ті події, які він відчув на запах, з середини. Другий розділ «Війна» - автор присвятив українсько-російській війні, яка розпочалася у 2014 році. Про третій розділ «Бог. Сума» Павло розповідає як про філософське осмислення. Четвертий розділ «Інше» - повністю доповнює збірку поезіями на різні теми.

- Хтось дивиться в калюжу і бачить там бруд, а хтось бачить там зірки та небо. Окрім депресії, яка інколи буває в кожної людини, я завжди намагаюся бачити в калюжі зірки та небо, - додає Павло Кучер.

На презентації всі охочі могли безкоштовно взяти книгу Павла Кучера з його автографом.

https://www.youtube.com/watch?v=S9VMFqMQRnM&fbclid=IwAR0nmQPL98rASmbrI50o3dEeYCwEcoTeitnjIfJdqSBvnzzc200fovnO7G4 https://www.youtube.com/watch?v=BXUkzezl3JQ&fbclid=IwAR1l41BGA_k2ECnBQ9WAwIJJpFnpzv6BhfJXmH-tEb6lZhYrjfl6wOLYU7Q

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео