Об`єднання демократичної опозиції: Гриценка підтримали Томенко та Катеринчук

48404775_341423256441484_4288278906638696448_n

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, лідер партії «Громадський рух «Рідна країна»» Микола Томенко та голова Європейської партії України Микола Катеринчук заявили про об’єднання зусиль та команд перед президентськими виборами, які відбудуться в березні 2019 року.

Про це вони повідомили на спільній прес-конференції «Вибори 2019: об'єднання як єдиний шлях для України».

- Ми тепер одна команда. У нас спільне бачення проблем, які постали перед країною, спільне бачення шляхів, однакове розуміння економічного пакету, антикорупційного, безпечного, екологічного, у нас однакові цінності. Це посилення команди, яке відбудеться на всіх рівнях. Це не об’єднання під президентські вибори, це стратегічне об’єднання на такий час, на який вистачить сил, - сказав Анатолій Гриценко.

Лідер «Громадянської позиції» зазначив, що Микола Томенко буде займатись стратегією виборчої кампанії та медійними комунікаціями. Окрім цього, Томенка призначено керівником виборчої кампанії у Києві.

- Для нашої команди важливо боротись не між собою, не з іншими командами, а за Україну. Треба об’єднуватись за цінності, за програму. Таке об’єднання дасть результат. Ми об’єднуємо проукраїнську, проєвропейську, демократичну опозицію, - сказав Микола Томенко.

Микола Катеринчук відповідатиме за юридичне супроводження всього виборчого процесу.

- На Раді Європейської партії України ми майже одностайно прийняли рішення на наступному з’їзді висувати та підтримувати Анатолія Гриценка як кандидата від єдиної демократичної опозиції. Досвід Анатолія Степановича як чесної, порядної, фахової людини закладе основи побудови суспільства, де справедливість не буде пустим словом, - додав Микола Катеринчук.

Анатолій Гриценко, Микола Томенко та Микола Катеринчук закликали до єднання  інших однодумців. Серед них Святослав Вакарчук, Роман Безсмертний, Олександр Солонтай та інші представники демократичної опозиції.

Нагадаємо, 10 грудня Анатолій Гриценко та лідер громадянського руху «Хвиля» Віктор Чумак вже заявили про об’єднання зусиль. Чумак очолив Центральний виборчий штаб.

Вибір читачів за тиждень

Відео