Ветерани футболу отримали заслужені нагороди (фото)

img_3042

Днями у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка у рамках футбольного заходу  «Найкращі! Підсумки футбольного сезону-2018» відбулося нагородження переможців та призерів чемпінонату області серед ветеранів (+40 років).

Як відомо, вперше за останні десятиріччя на Тернопільщині було проведено повноцінний  регулярний чемпіонат області серед ветеранів (вікова категорії 40+). Команди мали можливість розіграти чемпіонат за двоколовою системою, визначивши справді найсильнішу команду та колективи, які достойні призових місць.

Сім команд зголосилися взяти участь у ветеранському чемпіонаті в новому форматі. Впродовж травня-червня відбулося перше коло, а з середини серпня і до 6 жовтня тримало друге коло.

oda_3230
oda_3230

Заслужену перемогу здобула команда «Агропродсервіс-Ветеран» з Настасова (Тернопільський район), яка впродовж сезону не втратила жодного очка, найбільше голів забила і найменше пропустила. Доволі несподівано, випередивши минулорічного чемпіона «Ветерана» (Тернопільський район), «срібні» нагороди виборола команда «Медобори» з Гусятинського району. Незважаючи на те, що колектив з Гусятинщини грали здебільшого вікові футболісти, тим не менше,вони на полі демонстрували якісний футбол і заслужили на друге місце. До останнього туру не було зрозуміло, хто здобуде «бронзу». За неї сперечалися два колективи, які представляли Тернопільський район – чемпіон-2017 «Ветеран» і ФК «Гаї Шевченківські», котрий цьогоріч брав участь у міжнародних змаганнях у Польщі і Німеччині. В підсумку з різницею в одне очко третє призове місце виборола команда «Ветеран».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео