Студент з Бережан переміг у конкурсі та поїде до Франції за новими знаннями та досвідом (фото)

1 (13)

Студент з Бережан переміг у конкурсі «Агро-2019» та поїде до Франції, переймати новий досвід, знання, щоб застосувати їх у рідній Україні.

Змагання за поїздку до Франції тривали два місяці та проходили в кілька етапів. Перший етап розпочався з тестування, яке проходили 1700 студентів з 344 навчальних закладів. На другому етапі учасники презентували свої бізнес-плани в умовах українського агропромислового комплексу. У фіналі відібрали 30 найкращих студентських проектів.

Серед найкращих є студент з «Бережанського агротехнічного інституту», якому вручили сертифікат на поїздку до Франції.

- Мій проект називається «Двоматричний прес-гранулятор». На презентації я продемонстрував ефективність двоматричного прес-гранулятора у порівнянні з грануляторами інших типів. Розглянув конструктивні особливості та переваги роботи для різних видів сировини - у лісозаготівлях, сільському господарстві та виробництві добрив. Матрична конструкція компактна, має високу продуктивність, довгий термін безвідмовної роботи, може застосовуватися у мобільних і стаціонарних установках, - розповів Дмитро Федунь.

В лютому місяці переможці на чотири дні поїдуть переймати досвід та знання на найбільшу європейську галузеву виставку до Франції, повідомляє «БережІнфо».

2 (6)
2 (6)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео