Ярмарок благодійності: дівчата із Союзу Українок Америки долучилися до збору коштів для купівлі медобладнання дітям Тернопільщини

^8209D693AF283B1F696968BCF4B45A3715BAB2D2936DD50B7C^pimgpsh_fullsize_distr

Дівчата із «Союзу Українок Америки, відділ імені Лесі Українки №140» організували міні-ярмарок при церкві Святого Йосипа у Чикаго.

За зібрані кошти планують придбати необхідне медичне обладнання для Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. Благодійництвом молоді, талановиті дівчата – вихідці з України, займаються понад рік. У 2017 році об’єдналися у організацію «Союз Українок Америки, відділ імені Лесі Українки №140» задля спільної мети – допомагати дітям в Україні. Їм вдалося вже реалізувати два проекти – закупили сучасне медичне обладнання для немовлят у лікарню Чорткова(Тернопільщина) та Богородичан (Івано-Франківщина). На досягнутому не зупиняються. Наразі в планах допомогти закупити апарат цистоуретоскоп у Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню. Дане обладнання необхідне для лікування дітей з захворюваннями з розщілини хребта і гідроцефалією.

Вибір читачів за тиждень

Відео