Віра Олександрович

Особливі діти із Теребовлі вразили тернополян майстерністю і глибиною думки

Фото_Солодкі дарунки2

Солодкі дарунки приніс святий Миколай діткам із Теребовлянського реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради.

Нагадаємо, у цьому закладі навчаються діти із вадами слуху і порушенням мовлення. Шефство над ними уже давно взяли в Головному управлінні ДФС в області. Цього разу напередодні найулюбленішого свята малечі у ролі помічників Миколая були: перший заступник начальника Головного управління ДФС в області Марія Мельник, начальник Теребовлянського управління ГУ ДФС Михайло Яцина і голова Тернопільської обласної ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС Оксана Наконечна.

Як повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області, традиційно фахівці ДФС привезли діткам не лише солодощі, а й вітальні слова.

Фото_Солодкі дарунки
Фото_Солодкі дарунки

- Цієї зустрічі малеча чекала із великим нетерпінням. Вони готувалися до свята Миколая, були чемними і слухняними, писали листи про свої прохання, - каже Марія Мельник. - Діти, які навчаються і виховуються у цьому закладі, - дуже особливі. Вони надзвичайно жваві, життєрадісні, люблять спілкуватися і розважатися. Ми завжди відчуваємо особливу атмосферу, коли приїжджаємо у цей заклад. Тому наші дарунки – це і дещиця, яку повинен кожен зробити задля добробуту дітей.

Посадовиця також подякувала колективу і директору реабілітаційного центру Марії Кацан за теплий прийом, наполегливу і копітку працю, а дітям – за їхнє вміння нести у світ радість і світло.

- Обіцяю, багаторічна традиція піклування про вихованців цього закладу триватиме й надалі, - запевнила Марія Мельник.

виставка
виставка

До слова, у вестибюлі центру гості ознайомилися із виставкою творчих доробків, підготовлених вихованцями закладу різного віку. Ці вироби вразили кольоровою гамою, вмінням розкрити і подати тему, а також - глибиною думки.

- Неабияке враження на нас справив святковий концерт, який влаштували вчителі і вихованці навчального закладу, - додає Оксана Наконечна. - Адже діти із вадами слуху танцювали, співали мовою жестів і розказували вірші. Вони дійсно розчулили нас своїм виконанням і подарували святковий настрій.

Ці відвідини довели: у час новорічно-різдвяних свят дітям із особливими потребами вкрай важлива наша увага. Однак допомога такій особливій малечі не завадить ніколи.

Фото надані Сектором комунікацій ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео