У Тернополі підтвердили, що лідерами стають, а не народжуються

Обкладинка курси лідерів (Copy)

У Тернополі завершились курси лідерських навичок , що тривали три тижні.  Організаторами заходу виступила організація AIESEC Academy.

За тижні неформального навчання учасники просхухали лекції під загальною темою “Лідерство, комунікація та критичне мислення”. Зокрема, спілкувались із  Наталію Заїк - керівником академічного відділу Київської школи економіки . Як бути впевненим та приймати себе , розповідала Зоряна Биндас, журналіст, продюсер Тернопільської філії ПАТ «НСТУ» у UA: Суспільне мовлення.

- Під час проходження AIESEC Academy відчувався рівень організації заходу, дуже сподобались цікаві ментори, нові знайомства, тепла атмосфера, яка сприяла вивченню запропонованого матеріалу. Було цікаво і весело. Рекомендую! - розповідає учасник Олег.

- Як на мене то все було файно! Ми отримали цілу купу цікавої інформації на майбутнє, познайомилися і подружилися з багатьма цікавими людьми. За чай і печеньки - окремий респект . Гарна можливість більше взнати один про одного. Спікери цікаво і доступно доносили інформацію. Дякую команді за веселі та повчальні вечори. - ділиться Марійка.

- Як для першого проекту такого роду в Тернополі ми це зробили досить добре, було багато факапів (провалів), але з часом це буде простіше покращити. В кожного спікера на лекціях взяв щось для себе корисне, з деякими з них ще поговорив особисто. Мені проект сподобався і команда в нас класна! -  лідер команди Андрій Кривий.

Фото: Андрій Кривий

Вибір читачів за тиждень

Відео