Орест Сарматський

Тернополянка очолила міжнародну організацію в Канаді

27750852_10155006989852237_5784857339797030846_n (Copy)

Таміла Карпик, яка родом з Тернополя, у Торонто очолила поважну громадську організацію

- Не чекаючи Нового року, одна новина у моєму житті трапилась ще цьогоріч - учора мене обрали Головою Міжнародної організації українських громад «Четверта хвиля». Дякую за довіру всім, хто вважав, що це мало статися, - написала на своїй сторінці у Facebook Таміла Карпик.

- Звичайно, найбільша подяка за натхнення і наснагу – Анні Кісіль i голові Світової Федерації Українських Жіночих Організацій, другому заступнику Голови Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців (СКУ), з якою нас поєднують ось уже майже 10 років дружби та співпраці. Щиро сподіваюсь, що разом ми й надалі робитимемо все можливе, щоб «Четверта хвиля», як член Конгресу Українців Канади - відділ Торонто та СКУ, працювала ще ефективніше для посилення підтримки нашої рідної держави на міжнародній арені та для розвитку гуманітарних, культурних та спортивних ініціатив в Україні та за кордоном. Адже, в якому куточку світу ми би зараз не жили, українці - це єдине органічне ціле!, - додає Таміла Карпик.

Нагадаємо, що ж створення Міжнародної громадської організації українців «Четверта Хвиля» зініціювали Всеукраїнська громадська організація «Українська Взаємодопомога» та українські громадські об’єднання за кордоном. Мета діяльності «Четвертої Хвилі» – широке залучення до розв’язання проблем української трудової міґрації структур державного й недержавного секторів України та країн перебування українських громадян, а надзавдання – повернення українського середнього класу на батьківщину й відновлення життєздатної цілісності української нації.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео