Хлопчику із Бережан потрібна допомога

2

Тернополяни можуть допомогти вилікувати ніжку Ігорю Статкевичу та не залишити сім’ю наодинці з бідою.

- Трохи про Ігоря. Дуже великі випробування випали на долю нашого Ігорчика, а для нас великі переживання за нього. Наші переживання ніщо в порівнянні з тим, що переніс наш синочок з народження. Це біль, масажі, бандажування, постійне носіння компресійної панчохи і спеціального взуття, сім багатогодинних операцій ( 34 години наркозу), післяопераційна реабілітація на знеболювальних, вставання на ноги на милицях, уколи « Клексану» від тромбозу, які Ігор з мужністю терпить. А ще періодичні здавання крові на аналізи, він не плаче, просто зціпить зуби і тільки сльози заблищать в його очах, відвертається, щоб я не бачила. Наш Ігор по при все що він переніс залишається дуже добрим і життєрадісним хлопчиком. Він гарно навчається в школі, має багато друзів і мріє про футбол. Він хоче без обмежень займатись всім, чим займаються хлопчаки в його віці, - пише мама хлопчика, Надя Статкевич.

Мама веде сторінку в соцмережі, де розповідає про стан Ігорчика, а також звітує про отримані кошти.

Зараз відкрито збір на лікування в Німеччину, госпіталізацію назначили на 30 квітня 2019 року, а не хватає ще 11500  євро з потрібних 24800 євро на обидві операції.

Діагноз Ігоря Статкевича: синдром Кліппеля - Треноне - Вебера, комбінована капілярна артеріовенозна лімфатична мальформація правої нижньої кінцівки з прогресуючою різницею довжини та вираженою лімфедемою.

Картка для допомоги ПриватБанк 5168757367024579 Статкевич Надія Іванівна.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео