Орест Сарматський

Прикордонники затримали жінку з Тернопільщини, яка ховалася в салоні автобуса

news_20181222_135253_1545479573 (Copy)

На кордоні з Польщею у салоні автобуса виявлено жінку, яка намагалася незаконно перетнути кордон

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

- Порушницю виявив прикордонний наряд Мостиського загону в пункті пропуску «Краківець», що у Львівській області під час огляду автобуса закордонного слідування. Коли всі пасажири вийшли для проходження паспортного контролю, 55-річна жінка, мешканка Тернопільщини, не маючи належних документів, сховалась в салоні автобусу. Чому вона вирішила подорожувати за кордон без відповідних паспортних документів жінка пояснити не змогла, - йдеться у повідомленні.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України відносно громадянки було складено документи справи про адміністративне правопорушення. Наразі жінку затримано для з’ясування обставин справи.

Крім того, щодо перевізника прикордонники склали протокол про правопорушення, пов'язане зі здійсненням міжнародних пасажирських перевезень.

Адже згідно із Законом України «Про відповідальність перевізників під час здійснення міжнародних пасажирських перевезень» організації чи фізичні особи повинні перевіряти наявність у пасажира документів, необхідних для в'їзду до держави прямування.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео