Розслідування резонансної справи самогубства пенсіонерки з Тернопільщини

1 (3)

Поліція розслідує самогубство пенсіонерки з Тернопільщини, яка, за попереднім припущенням, наклала на себе руки через те, що не могла оплатити комунальні послуги.

За офіційними даними, причина смерті жінки – утоплення. Але у поліції існує три версії того, що могло трапитися із літньою жінкою та що привело до її смерті, передає MEDIATOP.  Нагадаємо, що трагедія відбулася 7 грудня у смт Вишнівець, коли тіло жінки знайшли недалеко від її будинку. Тоді відкрили кримінальне провадження за ст. 115 КК «Умисне вбивство».

На даний момент, правоохоронці розглядають три версії подій, що привели до смерті пенсіонерки: утоплення, нещасний випадок та самогубство.

У поліції зазначають, що версія про самогубство пенсіонерки має право на існування, бо у помешканні жінки знайшли передсмертну записку, але розкривати її вміст – незаконно. Проте не відомо чи написала її померла, або ж це зробив хтось невідомий.

У поліції зазначили, що на тілі пенсіонерки були тілесні ушкодження, походження яких встановить експертиза. Правоохоронці вилучили із будинку жінки речі, які, на думку фахівців, можуть розкрити причину трагічної загибелі жінки. На даний момент йде пошук можливих свідків, перевірка усіх деталей справи, що можуть або підтвердити, або спростувати кожну з них.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео