У Почаєві напали на поліцейського

2076120

Чоловіка, який з кулаками накинувся на працівника поліції, затримали у Почаєві відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Підозрюваний двічі вдарив правоохоронця, який перебував при виконанні службових обов'язків.

Подія трапилася в центрі міста. Група реагування патрульної поліції чергувала на ввіреній їм території. Проїжджаючи одну з вулиць, вони помітили автівку, припарковану майже на пішохідному переході, поруч з приватним будинком. Аби розшукати водія, поліцейські звернулися до господарів оселі. І жінка, яка відкрила двері повідомила, що це транспортний засіб її чоловіка, пише Досьє 102.

Поки правоохоронці оформляли адмінпротокол на іншого порушника правил дорожнього руху, з будинку вибіг сам водій. Він кричав, висловлювався нецензурною лексикою, а потім завдав удару спочатку в обличчя працівнику поліції, а потім в тіло. Потерпілий разом з напарником заспокоїли дебошира, одягнувши на нього кайданки.

В ході перевірки з'ясувалося, що чоловік у стані алкогольного сп'яніння. У скоєному він зізнався, але попри те хулігану доведеться відповідати у суді за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео