У Тернополі майже півтисячі правоохоронців слідкували за безпекою

1

Чотириста сімдесят шість працівників поліції та шістнадцять військовослужбовців Національної гвардії України стежили за публічною безпекою, правопорядком та дорожнім рухом на території Тернопільської області в ніч з 31 грудня на 1 січня. За попередньою інформацією, в населених пунктах міста та області відбувалося 28 святкових заходів участь в яких взяло понад 42 тисячі громадян.

Своєчасне реагування на звернення населення забезпечувало 250 працівників поліції у складі слідчо-оперативних груп та груп реагування патрульної поліції, пише Досьє 102.

У день відзначення 110 річниці з дня народження Степана Бандери, 1 січня, на території нашого краю відбулося 9 масових заходів, до яких долучилося майже вісімсот людей. Громадський порядок забезпечували працівники поліції та бійці Нацгвардії. Біля пам'ятних знаків чергували наряди патрульної поліції.

Під пильним контролем правоохоронців перебуватимуть і храми під час проведення божественних літургій з нагоди Різдва Христового. Попередньо служби заплановані в 1534 церквах області, а це - 1057 населених пунктів.

Особлива увага звертатиметься на райони, де проводитимуться почергові богослужіння. Напередодні масових заходів працівники служби надзвичайних ситуацій обстежуватимуть культові споруди та прилеглі території на предмет виявлення вибухових предметів та дотримання протипожежного стану.

На різдвяні свята поліція працюватиме у посиленому режимі також. У підвищеній готовності перебуватимуть і вибухотехніки разом з кінологами.

Працівники поліції робитимуть усе можливе, аби свята на Тернопільщині відбулися без порушень та нещасних випадків.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео