Сьогодні помер відомий активіст Тернопільщини

петро штогун

Сьогодні, 5 січня, на 50-му році життя відійшов у вічність відомий активіст Тернопільщини, кременчанин, керівник Незалежної профспілки в Західному регіоні «Трудова Солідарність» Петро Штогун.

- Раптова смерть забрала від нас вірного друга та наставника, який завжди стояв на захисті справедливості і правди. Його життя було сповнене оптимізму та позитиву, неможливо повірити, що його вже немає з нами. Раптова смерть профспілкового та громадського діяча Петра Штогуна стала неповторною втратою для всіх небайдужих людей, які борються за справедливість. Петро Олександрович на завжди залишиться у пам’яті друзів, близьких і рідних…,повідомили на офіційній сторінці «Трудової солідарності» у Фейсбук.

Співчуттями також діляться у соцмережах численні шоковані новиною друзі та знайомі відомого кременчанина. На Кременеччині та за її межами активіст мав багато товаришів. Про покійного кажуть, що це була чудова людина із «заразним» оптимізмом, він ніколи не падав духом та підбадьорював інших, завжди приходив на допомогу.

За попередньою інформацією, поховають Петра Штогуна завтра, 6 січня,  у рідному селі Кушлин.

«Терен» висловлює щирі співчуття родині та близьким Петра Олександровича.

Фото «Трудової солідарності»

Вибір читачів за тиждень

Відео