Тернопільські патрульні врятували киянку напередодні Різдва

поліція

Історія з хепіендом сталася у Тернополі напередодні Різдва. Киянку, котра приїхала у гості до знайомих, врятували двоє патрульних Світлана Щотка та Микола Богач. Згодом, коли усе було позаду, жінка написала подяку поліцейським на своїй сторінці у Фейсбук.

- Хочу висловити слова подяки двом патрульним – хлопець і дівчина, які учора, 4 січня, у м. Тернопіль звернули на мене увагу і надали допомогу. Дорогою до Тернополя мені стало дуже зле. Водій, з яким я їхала, висадив мене на в’їзді в місто… Мені було дуже погано, я була в стані на півсвідомості. Не знаю де була ця патрульна бригада і як вони мене побачили, але дуже вдячна їм за допомогу! – пише киянка Тетяна Яківна.

подяка патрульним
подяка патрульним

Що така історія справді відбулася в обласному центрі розповів начальник Управління патрульної поліції у Тернопільській області Богдан Шевчук.

- Йдуть свята, особлива новорічна та різдвяна атмосфера, проте не варто забувати, що хтось може потребувати нашої з вами допомоги. Щодня ми працюємо заради вашої безпеки та докладаємо зусиль, аби щоразу, коли ви потребуєте допомоги, отримували її вчасно.

4 січня 2019 року поліцейські Свєта Щотка, Микола Богач, патрулюючи обласний центр, побачили жінку поблизу магазину, яка чомусь стояла навколішках. Інспектори, зупинившись, підійшли та запитали що у неї трапилося та чи можливо потрібна допомога. Жінка відповіла, що їй погано (біль у животі ), тому патрульні одразу ж викликали бригаду швидкої допомоги та були поруч до моменту її прибуття. Уже пізніше, громадянка повідомила, що приїхала з Києва у гості до знайомого, який мав зустріти її, проте запізнювався.

Нам щоразу приємно отримувати від вас подяки за нашу роботу та відчувати, що наші зусилля недаремні, а нам довіряють. Ваше «спасибі» – наша найвища нагорода та стимул бути ще кращими,розповів Богдан Шевчук.

Фото зі сторінки Богдана Шевчука у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео