Віра Олександрович

Двох синів Героя на Тернопільщині не залишають без опіки

Родина_ф

Родина загиблого в АТО Дениса Громового отримала подарунки від працівників Тернопільської митниці ДФС.

Як повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області, напередодні різдвяних свят начальник митного посту «Чортків» Тернопільської митниці ДФС Алла Гломба відвідала синів військовослужбовця.

– Візит був радісний і одночасно – зворушливий, адже, не дивлячись на передсвятковий настрій і подарунки, важко забути те, що довелося пережити цій родині, – каже Алла Гломба. – Майже п’ять років тому без сина залишилися батьки, без чоловіка – дружина, осиротіли двоє маленьких хлопчиків Максимко і Дмитрик.

Нагадаємо, Денис Громовий поїхав у зону АТО добровольцем. Він був старшим оператором гранатометника, бійцем 3-го батальйону 51-ї механізованої бригади. Загинув він 26 серпня 2014 року під Іловайськом під час виходу із оточення.

– У день візиту усі висловили щире сподівання на те, що війна на сході обов’язково припиниться і країна нарешті стане такою, за яку боровся Денис Громовий, – додає пані Гломба.

За доброю традицією, напередодні свята гостя привезла діткам подарунки: солодощі, фрукти, теплий одяг, шкільне приладдя тощо. Спілкуючись із рідними Дениса Громового, Алла Гломба запевнила у подальшій підтримці і всілякому сприянні Тернопільською митницею ДФС сім’ї Героя.

Фото, надане Сектором комунікацій ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео