Ще чотири кандидати на пост Президента зареєстровані в ЦВК

5

Сьогодні, 8 січня, на засіданні Центральної виборчої комісії ще чотири кандидати зареєстровані на пост Президента України.

Ними стали: Андрій Садовий, Валентин Наливайченко, Віталій Скоцик та Сергій Каплін, повідомляє ОПОРА.

6
6

Реєстрацію Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика та Андрія Садового, підтримали усі 12 членів ЦВК, за Сергія Капліна віддали 11 голосів.

Валентин Наливайченко народився 1966 року, має вищу освіту, проживає у Києві. Є головою партії «Політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість», яка висунула його кандидатом.

Сергій Каплін народився 1979, має вищу освіту, проживає у с. Опришки Глобинського району Полтавської області. Є народним депутатом, безпартійний, суб'єкт висування - Соціал-демократична партія.

Віталій Скоцик нарджений 1972 року, володіє вищою освітою, проживаю в Києві. Крім того, являється професором кафедри конярства і бджільництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, безпартійний, самовисування.

Андрій Садовий народився 1968 року, має вищу освіту, є міським головою Львову, де й проживає. Член політичної партії «Об'єднання «Самопоміч», яка висунула його кандидатом.

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео