Тернопільські футболісти візьмуть участь у турнірі пам’яті Павла Худзіка

e7d5309f4d7b574d328b85829e438401b656c2f9

29 квітня 2015 року Павло Худзік мав святкувати свій ювілей – 30 років. До нього відомий український футболіст не дожив більше місяця. 7 березня він потрапив у ДТП. Наступного дня він помер у лікарні міста Золотоноша Черкаської області. Того трагічного дня Павло Худзік повертався з матчу дубля луганської «Зорі» проти «Іллічівця» з Маріуполя. «Зоря» стала його останнім клубом. До того виходець із Теофіполя виступав за київську «Оболонь», «Львів», «Енергетик» з Бурштина і «Красилів-Оболонь».

Після смерті Павла Худзіка в його рідному Теофіполі вирішили організувати щорічний турнір з міні-футболу для вшанування пам’яті про нього. Відбудеться він і в 2019 році, а саме 12 січня. За почесний трофей позмагаються 7 команд: ФК «Ланівці», «АРС-Кераміка» (Тернопіль), «Уругвай» (Тернопіль), ФК «Теофіполь» Темп» (Шепетівка), «Антоніни» та «Друзі Павла Худзіка».

Турнір відбудеться в спорткомплексі «Цукровик» у Теофіполі. Початок о 10:00. Вхід вільний. Нагадаємо, минулого року перемогу на турнірі здобула команда з Ланівців, повідомляє Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео