Житель Бучаччини потрапив у немилість колишнього тестя

mashina-gorit

Від трьох до п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує 58-річному жителю села Бариш Бучацького району. Чоловіка підозрюють у вчиненні навмисного підпалу автомобіля, що належить колишньому чоловікові його доньки.

9 січня близько одинадцятої години вечора до співробітників Бучацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа здійснила підпал автомобіля «Мерседес», що належить 33-річному жителю села Бариш. Машина перебувала в дворі будинку власника. На щастя, пожежу вдалося загасити.

Поліцейські, з’ясовуючи обставини підпалу, запідозрили у вчиненні злочину колишнього тестя потерпілого. Родини постійно конфліктували через те, що 33-річний чоловік покинув дружину з двома дітьми і фактично не утримував їх. Зі слів підозрюваного, саме на його плечі ліг тягар із забезпечення доньки та онуків. Постійні сварки і чвари призвели до кримінальних наслідків. 58-річному чоловікові інкримінують частину 2 статті 194 ККУ. У якості запобіжного заходу підозрюваному обрано цілодобовий домашній арешт, повідомляє управління Національної поліції області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео