Оксана Бучко

Новий рік тернопільські артилеристи почали із виконання гімну України

50516706_2148223711906052_2277368746135781376_n

З нагоди початку нового навчального року у військовій частині Тернопільських артилеристів пройшов мітинг. Розпочався він традиційно з виконання Гімну України.

Тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини А3215 полковник Олександр Машковський привітав особовий склад з початком навчального року.

- Сьогодні ми приймаємо новий виклик підготовки особового складу, пріоритетом якого є якісне проведення занять з бойової та спеціальної підготовки, - зазначив він. - Перед нами стоїть завдання щодо підтримки високого бойового і морального духу кожного військовослужбовця, досконалого володіння ними військовою технікою та озброєнням, дисциплінованості та вірності військовому обов’язку і військовій присязі. Бажаю усім відмінних результатів, професійного зростання та удосконалення бойової майстерності.

Командири артилерійського дивізіону і батареї запевнили присутніх, що на бойовому чергуванні готові до виконання завдань за призначенням та докладуть усіх зусиль, щодо охорони, оборони нашої держави на Сході України.

Благословив початок навчань капелан отець Іоан Кусень, який теж побажав усім здоров’я, відданості своїй справі, добрих помислів.

Далі на військовослужбовців чекає вручення озброєння, бойової та іншої техніки в період навчального року, заняття в складі рот, артилерійських батарей, дивізіонів, які згодом перейдуть в активну фазу бойового злагодження бригади.

Фото 44 окрема артилерійська бригада

Вибір читачів за тиждень

Відео