Дарія Шевченко

На Тернопільщині за 2018 рік назбиралась чимала сума збитків

1511791807_zbutku

Під час розслідувань злочинів в бюджетній сфері за 2018 рік у м. Тернополі, Зборівському та Тернопільському районах було виявлено понад 1 млн 400 тисяч гривень збитків.

Про це пише прес-служба прокуратури Тернопільської області.

- За наслідками розслідування 6 кримінальних проваджень вже скеровано до суду, з них 4 – за фактом неналежного виконання договірних зобов’язань у сфері закупівель товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти, - повідомляється на сайті установи.

Відомо, що кримінальні провадження були порушені щодо осіб, які незаконно отримували державну соціальну допомогу у Зборівському районі; стосовно оператора підготовчого відділення державного навчального закладу м. Тернополя, що привласнила комп’ютерну техніку вишу; щодо директора товариства, через недбалість якого інтересам та потребам сільської ради Тернопільського району спричинено шкоду на суму понад 175 тисяч гривень.

Загалом встановлено збитків на суму 1 млн 404 тисячі гривень, з яких на 815 тисяч гривень – накладено арешт та на 713 тисяч гривень – пред’явлено цивільні позови прокурорами, а 675 тисяч гривень – відшкодовано добровільно.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео