Оксана Бучко

Новий трек «У мене немає дому» гурт «Один в Каное» виконає у Тернополі

Screenshot_1

Участь у 7-ому мистецькому фестивалі «Ї» підтвердив гурт «Один в Каное». Це наймасштабніше культурне дійство відбудеться у Тернополі 3-5 травня. Ціни на квитки поки не надто відрізняються від передноворічних – 165 грн за 3 дні.

«Один в Каное» виступатиме на завершення фестивалю «Ї», 5 травня. Музиканти презентуватимуть свій новий альбом. У нього входить трек «У мене немає дому», до якого гурт вперше за 9 років існування відзняв кліп, що називають магічним і оригінальним. Режисером його став Володимир Власенко. А солістка Ірина Швайдак пояснила текст пісні на maximum.fm.

- Юний головний герой через розбіжності з батьками йде з дому, - розповіла вона. - Дорогою хлопчик зустрічає своїх уявних друзів, з якими подорожує фантастичними місцями. Але виявляється, що навіть у них є свій дім, куди їм пора повертатися. Урешті-решт подорож знову приводить хлопчика до рідного дому.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gw2nclcoFNE[/embed]

Фінансує цьогоріч проведення фестивалю міське управління культури у рамках програми «Культура». Квитки коштуватимуть не дорожче 250 грн, ціну систематично підніматимуть. Придбати квитки можна ТУТ.

Фото, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео