Віра Олександрович

Тернопільщина: понад 30 бізнесменів добилися особистих роз’яснень у податковій

ДФС_зима

Найчастіше за консультаціями до керівників Тернопільської ДФС зверталися приватні підприємці. Втім, особистих роз’яснень потребували і пенсіонер, і працівник бюджетної сфери, і навіть державний службовець

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- Упродовж 2018 року посадові особи територіальних органів ДФС у Тернопільській області провели 85 особистих прийомів громадян, що на 48 більше, ніж у 2017-му, - похвалилися у податковій. - Зокрема, перший заступник, заступники начальника ГУ ДФС в області провели 22 прийоми, інші посадові особи Головного управління - 53, начальник митниці - 9, а ще один - провели інші посадові особи ДФС.

На особистих прийомах побували: 33 підприємці, стільки ж громадян іншої категорії (керівники/бухгалтери), 12 осіб, соціальний стан яких не визначили, по 2-є безробітних і екс-працівників органів ДФС.

- Зверталися також пенсіонер, працівник бюджетної сфери і державний службовець, - перелічують у податковій. - За результатами проведених особистих прийомів, громадянам надали 85 усних роз’яснень.

Нагадаємо, записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна, за номером телефону - (0352) 43-46-33.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео