Опівнічна гонитва за львів’янами у Тернополі завершилася протоколом (відео)

3

Автомобіль з двома чоловіками у салоні тернопільські патрульні зупинили на вулиці Бережанській, коли ті ще втікали від львівських правоохоронців.

Повідомлення про викрадення автомобіля марки BMW X5 на Львівщині надійшло і до патрульних Тернополя. Майже через годину вони помітили авто, яке підходило під отриманий опис, на одній із вулиць міста. Спершу поліцейські законно спробували зупинити керманича, але той попрямував далі. Розпочалося переслідування із порушеннями правил руху зі сторони водія BMW X5, який все збільшував швидкість.

Вдалося затримати порушника, заблокувавши водію шлях на вулиці Бережанській. У салоні було двоє чоловіків. Водія запідозрили у вживанні алкоголю, але пройти огляд на місці події він відмовився. Перевірка у медзакладі показала, що у крові чоловіка було 0,33 проміле алкоголю, коли норма – 0,2.

Кермував автомобілем 24-річний нетверезий львів’янин. На нього склали протокол за водіння у нетверезому стані та без відповідних документів, оскільки чоловік не зміг надати їх патрульним. Ведеться розслідування справи, інформує патрульна поліція у Тернопільській області.

Фото та відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео