У Кременець з'їхалися на змагання юні лижники

big_23022017003

Чемпіонат України серед юнаків та дівчат із стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства 18-20 січня тривав у Кременці. У змаганнях взяли участь понад п’ятдесят спортсменів із Кременця, Ворохти та Верховини Івано-Франківської області. Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами, сувенірною продукцією, нагородною та спортивною атрибутикою. Збірну команду Тернопільської області представили 21 спортсмен ТОДЮСШ із зимових видів спорту.

ЧУ зі стрибків на лижах з трампліна

У командних змаганнях (трамплін К-40) І та ІІ місце посіла збірна команда Тернопільської області №1 та №2 (КУТОР «ТОДЮСШ із зимових видів спорту»).

В індивідуальній програмі серед юнаків 2007 р.н. і мол. (трамплін К-30) вся призова трійка закріпилася за вихованцями ТОДЮСШ із зимових видів спорту: І місце посів Пилипчук Денис, ІІ місце – Чеболда Ілля, ІІІ місце – Філонов Олександр.

В індивідуальній програмі серед дівчат 2007 р.н. і мол. (трамплін К-30) І місце здобула Грушицька Оксана, ІІ місце – Ільчук Дарина.

В індивідуальній програмі серед юнаків 2005-2006 р.н. (трамплін К-40) не було рівних вихованцям ТОДЮСШ із зимових видів спорту: І місце посів Шуманський Руслан, ІІ місце – Прокоп’юк Максим, ІІІ місце – Шовкопляс Олександр.

В індивідуальній програмі серед юнаків 2003 – 2004 р.н. (трамплін К-40) ІІ місце виборов Куцевич Артем, ІІІ місце – Плисюк Любомир.

Паралельно 19-20 січня на трампліні К-15 проходили змагання відкритої першості КУТОР «ТОДЮСШ із зимових видів спорту» зі стрибків на лижах з трампліна серед юнаків та дівчат 2009 р.н. і молодших. Також у змаганнях взяли участь наймолодші спортсмени з Івано-Франківської області.

В індивідуальній програмі 2009 р.н. і молодших (К - 15) серед юнаків ІІ місце закріпилося за Рудаком Данилом, а серед дівчат перемога - за Козловою Каріною.

19 січня розпочалися змагання з лижного двоборства, де спортсмени ТОДЮСШ із зимових видів спорту показали наступні результати:

ЧУ з лижного двоборства

У командних змаганнях (трамплін К-30, К-40 та лижна гонка дистанцією 1 км, 1,5 км, 3 км) ІІ та ІІІ місце посіли спортсмени «ТОДЮСШ із зимових видів спорту».

В індивідуальних змаганнях (юнаки 2007 р.н. і молодші, трамплін К-30 м, 2 км) ІІ місце завоював Пилипчук Денис, ІІІ місце – Чеболда Ілля.

Серед юнаків 2005-2006 р.н., трамлін К-40 м, 3 км, перше місце посів Прокоп’юк Максим, ІІІ місце – Шуманський Руслан.

Серед юнаків 2003-2004 р.н., трамлін К-40 м, 4 км, ІІ місце здобув Куцевич Артем.

Серед фаворитів змагань – ТОДЮСШ із зимових видів спорту, яка у командному заліку впевнено виборола перше місце зі стрибків на лижах з трампліна і набрала 509 очок; та перше місце з лижного двоборства і здобула 324 очки, повідомляє обласне управління фізичної культури і спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео