Поліцейських навчатимуть мистецтва ведення переговорів

DSC_1531

За програмою підготовки професійних переговірників та медіаторів у центрі «HolmesVS Moriarty» навчатимуться 10 поліцейських.

Проект розпочне роботу на базі Детективного агентства «Холмс». Нав­чання триватиме два з половиною роки, а після складання іспитів правоохоронці отримають сертифікат про­фесійного переговорника, пише Досьє 102.

Переговорник – це незамінна людина під час перемовин у бізнесі, політиці, на війні, у складних ситуаціях та особистісних стосунках тощо.

Створення навчального центру «Holmes VS Moriarty» – це спільний проект тернопільських детективів і відомого перемовника з 20-річним досвідом Вадима Рахліса. Вперше йо­го реалізовують на Західній Ук­раїні.

– Вміння конструктивно вести перемовини – важлива складова у роботі правоохоронців, – розповідає засновник детективного агентства «Холмс» Василь Мокрицький. – У нас поліцейські матимуть можливість навчитися правильно вирішувати конфліктні ситуації, вести перемовини зі злочинцями, бути тим, хто здійснює ключову роль у діалозі, а не тим, кого ведуть, розпізнавати маніпуляції та нівелювати їх. Слово – це зброя і ним потрібно вміти правильно користуватися.

Заняття проводитиме сертифікований тренер Вадим Рахліс – професійний переговорник та сертифікований медіатор Євросоюзу, експерт зі звільнення заручників. Він ділитиметься із поліцейськими свої­ми знаннями та навиками. Теоретичну інформацію учасники закріплюватимуть на практичних заняттях, шляхом моделювання різноманітних ситуацій, наближених до реальних, відпрацювання алгоритму дій.

Завершальним етапом навчання стануть іспити в Болгарії перед компетентною комісією та отримання сертифіката.

– Переговорник – це і професія, і мистецтво, – переконаний Вадим Ра­хліс. – Вірю, що в Тернополі вдасться успішно втілити цей проект і ми з гордістю будемо представляти тернопільських переговорників. Ми під­готуємо перших професійних переговорників у Західній Україні.

Для правоохоронців навчання буде безкоштовним. Разом з поліцейськими здобути фах переговорника зможуть усі бажаючі – діти, підлітки, дорослі.

Дізнатися більш детально про умо­ви навчання можна, завітавши на зустріч з засновниками центру «Holmes VS Moriarty» та Вадимом Рахлісом. Захід відбудеться 3 лютого о 12 годині у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу, що на проспекті С. Бандери, 2 у Тернополі. Реєстрація на зустріч за телефоном: (068) 479-86-87.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео