Команда з Чорткова перемогла на футзальному турнірі на Івано-Франківщині

Cqw3uWyOhp47Ln8DEdAL

У суботу, 26 січня, у Городенці, що на Івано-Франківщині, відбувся ІІ традиційний турнір з футзалу серед команд міських рад, присвячений 100-річчю соборності України. Команда Чортківської міської ради гідно представила Тернопільщину, не лише пройшовши весь турнірний шлях без поразок, а й впевнено розібравшись із колегами з Івано-Франківська у фіналі – 5:0.

Турнір серед команд міських рад, присвячений Дню соборності України, проходить лише вдруге. Минулого року господарем змагань був Чортків, адже саме Володимир Шматько виступив ініціатором та ідейним натхненником створення турніру такого формату. А оскільки минулорічним переможцем став колектив Городенківської міської ради, то вже цього року сім команд з різних міст країни приїхали пограти у футзал до міста на Покутті, пише «Чорткiв.city».

У турнірі взяли участь колективи Івано-Франківської, Хмельницької (команду особисто очолив міський голова Олександр Симчишин), Чернівецької, Камянець-Подільської, Городенківської та Чортківської міських рад. Також пошанувала своєю присутністю Збірна міських голів України. Приїхали міські голови із Вінничини, Миколаївщини, Запоріжчини, здолавши майже тисячу кілометрів.

Команда Чортківської міської ради волею жеребу потрапила у групу до колег із Камянця-Подільського та Івано-Франківська. Команда Володимира Шматька двічі впевнено перемогла – 6:2 та 2:0. У півфіналі чортківчани знову без зайвих проблем здобули вікторію, обігравши команду Хмельницької міської ради 6:3. А у фіналі чортківський колектив розгромив іванофранківців 5:0.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео