Кременчан попереджають про шахраїв (фото)

шахраї

Про шахраїв, які наживаються на бажанні людей заробити за кордом, попереджають кременчан. Молодий чоловік, винайнявши офіс у центрі міста, береться допомогти з оформленням документів за певну плату. Проте, у результаті доводиться платити повторно.

- Щиро прошу Вас опублікувати дане повідомлення заради попередження подальших шахрайств, щоб ця людина більше не обдурювала інших. У м. Кременець Тернопільської обл. проживає чоловік, вчинок якого мене дуже розчарував і, думаю, не лише мене. Ця людина довгий час орендувала офіс (м. Кременець, навпроти адміністрації, 3-й поверх) і здирала з людей гроші ні за що. З його слів, він займався підготовкою документів на роботу в Чехію і Польщу. А я, у свою чергу, повинен був заплатити не малу суму грошей за повний пакет документів (віза, контракт, дорога), – йдеться у повідомленні у спільноті «Дошка оголошень Кременець».

Проте, очікуваної допомоги з візовим супроводом та документами заробітчанин не отримав.

– Як з’ясувалося згодом, по приїзду на роботу – ні віза, ні контракт, ні дорога в цю суму не входили і платити довелось ще раз, – скаржиться чоловік.

Також він зазначає, що на претензії «бізнесмен» сказав, що «кожен заробляє, як може». «Роботодавець» й далі займається сумнівним працевлаштуванням.

Фото з Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео